Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γκούμα για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Η Athens Goalkeepers Academy συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Γκούμα για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Ο 21 ετών τερματοφύλακας έρχεται να προστεθεί στη λίστα με όσους έχουν εκπαιδευτεί τα προηγούμενα χρόνια από την Athens Goalkeepers Academy και παίρνουν μεταγραφή σε συλλόγους της ελληνικής Super League!

Η πορεία τους δείχνει ότι η εκπαιδευτική μεθοδολογία της Ακαδημίας μας, AGA Training Methodology, θέτει τις πιο γερές βάσεις για τη μελλοντική τους εξέλιξη!

Ο Δημήτρης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του παρουσία από την ΑΕΛ, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο καθημερινό προπονητικό πρόγραμμα της AGA, σε Camps, σε καλοκαιρινές προετοιμασίες, αλλά και σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό.
Όλα αυτά μέχρι να πάρει μεταγραφή στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε στις SV Planegg-Krailling (Κ17), Νυρεμβέργη (Κ19), FSV Zwickau και Γκρόιτερ Φιρτ.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ο ποδοσφαιρικός επαναπατρισμός τον βρίσκει σε μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας και του ευχόμαστε να είναι πάνω απ’ όλα υγιής σε αυτή τη νέα περιπέτεια!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 22ο ταξίδι της AGA στο εξωτερικό

Η Μαδρίτη αποτέλεσε τον σταθμό της αποστολής της Νο1 Σχολής Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, από την περασμένη Δευτέρα (9/9) έως και την Κυριακή (15/9), που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των νεαρών goalkeepers στην Ελλάδα.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην ΑΕΛ ο Μιχάλης Πίτσικος της Athens Goalkeepers Academy

Το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν (2023-24) ο Μιχάλης είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα και να ακολουθήσει αποκλειστικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της AGA, προκειμένου να εξελιχθεί και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο επίπεδο.

Διάβασε Περισσότερα »

Χρήστος Λάμπρου: Η αξιολόγηση του Σταμάτη Ορφανού από την Athens Goalkeepers Academy έφερε τη μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Δήλωση του Επικεφαλής της AGA, Χρήστου Λάμπρου, με αφορμή τη μετακίνηση του νεαρού τερματοφύλακα, Σταμάτη Ορφανού, στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf