ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

1

Στην AGA προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα στα ατομικά χαρακτηριστικά και τους στόχους κάθε αθλητή.
Ενημερώνουμε τους αθλητές μας για το περιεχόμενο του προγράμματος και αναλύουμε τους στόχους του.

2

3

Εκτελούμε ασκήσεις που εκπαιδεύουν τον εκάστοτε τερματοφύλακα στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα μέσα στο γήπεδο, σε ρεαλιστικές καταστάσεις.
Η εκπαίδευση των αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων γίνεται συνήθως σε γκρουπ των 4-5 ατόμων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή.

4

5

Καταγράφουμε το προφίλ του αθλητή λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως ηλικία, σωματοδομή, αντίληψη κ.α., διαδικασία που διευκολύνει πρακτικά την εξέλιξή του και την εύρεση της ομάδας και του πρωταθλήματος που τού ταιριάζει.

Μετά την ολοκλήρωση του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος, κάθε τερματοφύλακας παραλαμβάνει τον φάκελο με την ατομική του αξιολόγηση, τόσο από τους προπονητές της Σχολής μας, όσο και από κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

6

7

Μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης, οι τερματοφύλακες που κρίνονται έτοιμοι έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που διεξάγεται στην εκάστοτε χώρα. Εκεί αξιολογούνται από μεγάλους ή μικρομεσαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει συνολική διάρκεια 5+5 χρόνια.