ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

1

Στην AGA προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα στα ατομικά χαρακτηριστικά και τους στόχους κάθε αθλητή.
Ενημερώνουμε τους αθλητές μας για το περιεχόμενο του προγράμματος και αναλύουμε τους στόχους του.

2

3

Εκτελούμε ασκήσεις που εκπαιδεύουν τον εκάστοτε τερματοφύλακα στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα μέσα στο γήπεδο, σε ρεαλιστικές καταστάσεις.
Η εκπαίδευση των αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων γίνεται συνήθως σε γκρουπ των 4-5 ατόμων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή.

4

5

Καταγράφουμε το προφίλ του αθλητή λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως ηλικία, σωματοδομή, αντίληψη κ.α., διαδικασία που διευκολύνει πρακτικά την εξέλιξή του και την εύρεση της ομάδας και του πρωταθλήματος που τού ταιριάζει.

Μετά την ολοκλήρωση του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος, κάθε τερματοφύλακας παραλαμβάνει τον φάκελο με την ατομική του αξιολόγηση, τόσο από τους προπονητές της Σχολής μας, όσο και από κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

6

7

Μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης, οι τερματοφύλακες που κρίνονται έτοιμοι έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που διεξάγεται στην εκάστοτε χώρα. Εκεί αξιολογούνται από μεγάλους ή μικρομεσαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει συνολική διάρκεια 5+5 χρόνια.
Special-Goalkeeping-Gym

Special Goalkeeping Gym by AGA!

Η νέα σεζόν αρχίζει για τη Σχολή μας με μία πολύ μεγάλη καινοτομία. Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει και επίσημα τη λειτουργία του ”Special Goalkeeping Gym”, του πρώτου ειδικού γυμναστηρίου για τερματοφύλακες στην Ελλάδα!

Διάβασε Περισσότερα »

Πρόγραμμα προπονήσεων AGA 2021-22

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ο πρόγραμμα προπονήσεων της σεζόν 2021-22. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι προπονήσεις της AGA θα γίνονται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στο Orion Sports Club (Δημελά 14 & Ανθέων) στη Γλυφάδα και κάθε Τρίτη & Πέμπτη στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46), στην περιοχή του Ρέντη.

Διάβασε Περισσότερα »

Σταματάκης: Η AGA προετοιμάζει τους τερματοφύλακες για ομάδες όπως η Ατλέτικο (video)

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Δημήτρης Σταματάκης, μιλά στην AGA TV για το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχει η Athens Goalkeepers Academy μέσω της AGA Training Methodology.

Διάβασε Περισσότερα »