Μέγας χορηγός της AGA η Elemis Constructions!

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ELEMIS Constructions. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εμπιστοσύνη της ELEMIS περιποιεί τιμή για την AGA και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στην αγορά για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Athens Goalkeepers Academy και η ELEMIS, ως Μέγας Χορηγός, θα συμπορευτούν στο εξής στην αποστολή τους για τη διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και, κυρίως, σωστών ανθρώπων.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Το κοινό όραμά μας επεκτείνεται σε πολλά ακόμη πεδία, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μελλοντικά και θα φέρουν την AGA, τους τερματοφύλακες και τους προπονητές της στο επίκεντρο των κορυφαίων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Ευρώπη!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!