Μέγας χορηγός της AGA η Elemis Constructions!

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ELEMIS Constructions. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εμπιστοσύνη της ELEMIS περιποιεί τιμή για την AGA και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στην αγορά για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Athens Goalkeepers Academy και η ELEMIS, ως Μέγας Χορηγός, θα συμπορευτούν στο εξής στην αποστολή τους για τη διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και, κυρίως, σωστών ανθρώπων.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Το κοινό όραμά μας επεκτείνεται σε πολλά ακόμη πεδία, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μελλοντικά και θα φέρουν την AGA, τους τερματοφύλακες και τους προπονητές της στο επίκεντρο των κορυφαίων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Ευρώπη!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!