Μέγας χορηγός της AGA η Elemis Constructions!

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ELEMIS Constructions. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εμπιστοσύνη της ELEMIS περιποιεί τιμή για την AGA και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στην αγορά για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Athens Goalkeepers Academy και η ELEMIS, ως Μέγας Χορηγός, θα συμπορευτούν στο εξής στην αποστολή τους για τη διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και, κυρίως, σωστών ανθρώπων.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Το κοινό όραμά μας επεκτείνεται σε πολλά ακόμη πεδία, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μελλοντικά και θα φέρουν την AGA, τους τερματοφύλακες και τους προπονητές της στο επίκεντρο των κορυφαίων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Ευρώπη!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf