Μέγας χορηγός της AGA η Elemis Constructions!

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ELEMIS Constructions. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εμπιστοσύνη της ELEMIS περιποιεί τιμή για την AGA και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στην αγορά για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Athens Goalkeepers Academy και η ELEMIS, ως Μέγας Χορηγός, θα συμπορευτούν στο εξής στην αποστολή τους για τη διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και, κυρίως, σωστών ανθρώπων.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Το κοινό όραμά μας επεκτείνεται σε πολλά ακόμη πεδία, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μελλοντικά και θα φέρουν την AGA, τους τερματοφύλακες και τους προπονητές της στο επίκεντρο των κορυφαίων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Ευρώπη!

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!