Μέγας χορηγός της AGA η Elemis Constructions!

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ELEMIS Constructions. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εμπιστοσύνη της ELEMIS περιποιεί τιμή για την AGA και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στην αγορά για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Athens Goalkeepers Academy και η ELEMIS, ως Μέγας Χορηγός, θα συμπορευτούν στο εξής στην αποστολή τους για τη διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και, κυρίως, σωστών ανθρώπων.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Το κοινό όραμά μας επεκτείνεται σε πολλά ακόμη πεδία, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μελλοντικά και θα φέρουν την AGA, τους τερματοφύλακες και τους προπονητές της στο επίκεντρο των κορυφαίων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Ευρώπη!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!