Καλοκαιρινή προ-Προετοιμασία τερματοφυλάκων 5-23 Ιουλίου

Καλοκαιρινή προ-Προετοιμασία διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy για τερματοφύλακες, για 4ο συνεχόμενο καλοκαίρι. Το πρόγραμμα θα διεξάγεται καθημερινά και θα περιλαμβάνει 5 προπονήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή), πρωινές ώρες (09:00 – 11:30), στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46, Ρέντη), από τις 5 έως τις 23 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Επικεφαλής της Σχολής μας κ. Χρήστος Λάμπρου, κατά τη διάρκεια του 10ου Summer Camp by AGA 2021, από τη Δευτέρα (5 Ιουλίου) και για διάστημα 3 εβδομάδων (έως την Παρασκευή 23 Ιουλίου) οι αθλητές θα μπορούν να συμμετάσχουν στο ειδικό πρόγραμμα που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που έχει καθιερώσει η κορυφαία Ακαδημία Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και διεξάγονται πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων.
Στόχος είναι οι τερματοφύλακες να καταστούν απολύτως έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής για τη νέα σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν στη νέα σεζόν με εξαιρετικά μειωμένες πιθανότητες να τραυματιστούν, αλλά και με σημαντικό αγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των συμπαικτών τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές τα τελευταία χρόνια, καθώς τα αποτελέσματα είναι φανερά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι τερματοφύλακες οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Καλοκαιρινή προ-Προετοιμασία 2021 της Athens Goalkeepers Academy θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν σε μια εκ των παρακάτω διευθύνσεων e-mail: athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή info@agatraining.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 69395954325 (και μέσω WhatsApp ή Viber).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf