Experts on AGA: Οι κορυφαίοι προπονητές τερματοφυλάκων στον κόσμο μιλούν για τη Σχολή μας!

Η κατά καιρούς συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy με τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στο εξωτερικό έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική γραμμή επικοινωνίας της Σχολής μας με την ποδοσφαιρική ελίτ του πλανήτη.

Αυτή αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στα μηνύματα που στέλνουν οι συγκεκριμένοι GK Coaches στους τερματοφύλακες της AGA, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων (πχ. Camps) της No1 Σχολής τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ακαδημία μας εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό στην επίσημη ιστοσελίδα της (agatraining.com) και στα social media τη στήλη ”Experts on AGA”!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, τα οποία έχουν αναρτηθεί στην AGA TV, οι προπονητές τερματοφυλάκων των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο δίνουν τις υπερπολύτιμες συμβουλές τους στους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy. Για εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι στην ουσία πρόκειται για τους ανθρώπους από τους οποίους αντλούμε τεχνογνωσία, την οποία στη συνέχεια μεταφέρουμε στους αθλητές μας.

Παράλληλα, μιλούν με πολύ θερμά λόγια για το έργο της AGA, γεγονός που περιποιεί μεγάλη τιμή για τη Σχολή μας και αποτελεί ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα συνολικά για τη δουλειά που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Eric Steele, εκπαιδευτής προπονητών της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA) και πρώην συνεργάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, απευθύνθηκε στους τερματοφύλακες οι οποίοι συμμετείχαν στο 10ο Summer Camp by AGA 2021. Στην καριέρα του έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τερματοφύλακες όπως οι Πίτερ Σμάιχελ, Έντβιν φαν ντερ Σάαρ και Νταβίντ Ντε Χέα. Ήταν βασικός ομιλητής του 1ου Online Διεθνούς Συνεδρίου Προπονητών Τερματοφυλάκων, που διοργάνωσε η AGA τον Απρίλιο του 2020.
Ο Luis Llopis, προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένας από τους κορυφαίους GK Coaches του 21ου αιώνα! Τον Ιούνιο του 2018 εκπαίδευσε, μέσω καθημερινών σεμιναρίων και προπονήσεων, τερματοφύλακες και προπονητές ως κεντρικός προσκεκλημένος της Σχολής μας στην Αθήνα στο Summer Camp 2018, μόλις λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League με τη ‘‘Βασίλισσα’’!
Ο Luigi (Gigi) Turci, προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Μίλαν, δίνει τις συμβουλές του στους τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy.
Ο Michael Rechner, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Χόφενχαϊμ και νυν της Εθνικής Τουρκίας, δίνει τις συμβουλές του στους τερματοφύλακες που συμμετείχαν στο Summer Camp του 2021.
Ο David Thiel, προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έστειλε το δικό του μήνυμα το περασμένο καλοκαίρι στους τερματοφύλακες της Σχολής μας.
Ο Hugo Oliveira, GK Coach της Fulham, με θητεία στο παρελθόν στις Benfica, Hull City, Watford και Everton, εξηγεί εν συντομία στους αθλητές της AGA ποια είναι τα χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει ένας σύγχρονος goalkeeper.
Ο Pascal Formann, προπονητής τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ, έστειλε στους τερματοφύλακες της Σχολής μας το δικό του μήνυμα πριν από λίγους μήνες.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf