Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Ο Ισπανός GK Coach άνοιξε την αυλαία της 2ης ημέρας με ειδικό σεμινάριο στο οποίο παρουσίασε τη δική του μεθοδολογία γύρω από την εκπαίδευση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε σεμινάριο από τον Ψυχολόγο υψηλής απόδοσης – Επικοινωνιολόγο, κ. Ηλία Υφαντίδη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση με τη διαδραστικότητά του. Το θέμα της παρουσίασής του ήταν: ”Άγχος: Νικώντας τον μεγαλύτερο αντίπαλό μας”.

Αμέσως μετά το τέλος του θεωρητικού σκέλους, τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το… πρακτικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τόνι Ντόμπλας, ο οποίος αξιολόγησε τους συμμετέχοντες goalkeepers μαζί με τον Πορτογάλο GK Coach, Νέλσον Περέιρα, και τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστο Λάμπρου.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα διασκεδαστικό crossbar challenge!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 22ο ταξίδι της AGA στο εξωτερικό

Η Μαδρίτη αποτέλεσε τον σταθμό της αποστολής της Νο1 Σχολής Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, από την περασμένη Δευτέρα (9/9) έως και την Κυριακή (15/9), που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των νεαρών goalkeepers στην Ελλάδα.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην ΑΕΛ ο Μιχάλης Πίτσικος της Athens Goalkeepers Academy

Το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν (2023-24) ο Μιχάλης είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα και να ακολουθήσει αποκλειστικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της AGA, προκειμένου να εξελιχθεί και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο επίπεδο.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf