Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι στην Ισπανία

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του ιού COVID-19 (κορωνοϊός) και τις οδηγίες των Αρχών, με αίσθημα ευθύνης:
Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, το οποίο περιλαμβάνει και το 2ο στάδιο αξιολόγησης των επιλεχθέντων τερματοφυλάκων από ομάδες της LaLiga και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με τους τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, καθώς το ταξίδι στην Ισπανία θα γίνει κανονικά, σε νεότερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τη Σχολή μας.

Για την ώρα, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητη την αποφυγή οποιουδήποτε ρίσκου.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η AGA έχει λάβει μια σειρά επιπλέον μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!