Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι στην Ισπανία

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του ιού COVID-19 (κορωνοϊός) και τις οδηγίες των Αρχών, με αίσθημα ευθύνης:
Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, το οποίο περιλαμβάνει και το 2ο στάδιο αξιολόγησης των επιλεχθέντων τερματοφυλάκων από ομάδες της LaLiga και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με τους τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, καθώς το ταξίδι στην Ισπανία θα γίνει κανονικά, σε νεότερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τη Σχολή μας.

Για την ώρα, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητη την αποφυγή οποιουδήποτε ρίσκου.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η AGA έχει λάβει μια σειρά επιπλέον μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf