Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι στην Ισπανία

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του ιού COVID-19 (κορωνοϊός) και τις οδηγίες των Αρχών, με αίσθημα ευθύνης:
Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, το οποίο περιλαμβάνει και το 2ο στάδιο αξιολόγησης των επιλεχθέντων τερματοφυλάκων από ομάδες της LaLiga και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με τους τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, καθώς το ταξίδι στην Ισπανία θα γίνει κανονικά, σε νεότερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τη Σχολή μας.

Για την ώρα, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητη την αποφυγή οποιουδήποτε ρίσκου.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η AGA έχει λάβει μια σειρά επιπλέον μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!