Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι στην Ισπανία

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του ιού COVID-19 (κορωνοϊός) και τις οδηγίες των Αρχών, με αίσθημα ευθύνης:
Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, το οποίο περιλαμβάνει και το 2ο στάδιο αξιολόγησης των επιλεχθέντων τερματοφυλάκων από ομάδες της LaLiga και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με τους τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, καθώς το ταξίδι στην Ισπανία θα γίνει κανονικά, σε νεότερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τη Σχολή μας.

Για την ώρα, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητη την αποφυγή οποιουδήποτε ρίσκου.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η AGA έχει λάβει μια σειρά επιπλέον μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!