Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι στην Ισπανία

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του ιού COVID-19 (κορωνοϊός) και τις οδηγίες των Αρχών, με αίσθημα ευθύνης:
Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, το οποίο περιλαμβάνει και το 2ο στάδιο αξιολόγησης των επιλεχθέντων τερματοφυλάκων από ομάδες της LaLiga και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με τους τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, καθώς το ταξίδι στην Ισπανία θα γίνει κανονικά, σε νεότερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τη Σχολή μας.

Για την ώρα, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητη την αποφυγή οποιουδήποτε ρίσκου.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η AGA έχει λάβει μια σειρά επιπλέον μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!