covid-19-metra-prostasias

Η AGA έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές της Σχολής μας και τους γονείς τους ότι η Athens Goalkeepers Academy, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των αθλητικών εγκαταστάσεων που φιλοξενούν τις δραστηριότητές μας, τηρεί απαρέγκλιτα τα μέτρα πρόληψης για την προστασία όλων από τον ιό COVID-19 (κορωνοϊός).

Η καθαριότητα των χώρων που φιλοξενούν τις δράσεις μας και του εξοπλισμού μας, αλλά και η τήρηση της ατομικής υγιεινής, αποτελεί προτεραιότητά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πόσω μάλλον σε μια περίοδο κατά την οποία όλοι πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί.

Γι’ αυτό, προχωρούμε στη λήψη περαιτέρω προληπτικών μέτρων:
Ο εξοπλισμός μας απολυμαίνεται με τη χρήση αντισηπτικών μετά από κάθε προπόνηση.

Στη διάθεση των αθλητών μας και των συνοδών τους, κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, παρέχεται αντισηπτικό υγρό για να καθαρίζουν τα χέρια τους. Παρ’ όλα αυτά, για ακόμη καλύτερη πρόληψη, συνίσταται κάθε αθλητής ή ο/η συνοδός του να έχει μαζί του και το δικό του αντισηπτικό υγρό.

Οι χώροι των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου καθαρίζονται αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Φυσικά, για ακόμη καλύτερη πρόληψη, όποιο παιδί το επιθυμεί, μπορεί να έρχεται ντυμένο και να μπαίνει κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Καθοριστικό ρόλο για την προστασία της υγείας μας παίζουν επίσης η τήρηση της ατομικής υγιεινής και η ευσυνειδησία μας. Γι’ αυτό, συμβουλευόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παρακαλούμε θερμά τους αθλητές και τους γονείς τους:

  • Σε περίπτωση που κάποιος από τους αθλητές ή από το στενό περιβάλλον ενός αθλητή ή γονέα (δηλαδή άνθρωποι που έχουμε έρθει σε επαφή) παρουσιάσει συμπτώματα του ιού, να μάς ενημερώσει αμέσως, να μην προσέλθει στην προπόνηση και να απευθυνθεί στον γιατρό. Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλο το προσωπικό της Σχολής.
  • Πλένουμε συχνά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή τα απολυμαίνουμε με ειδικό αντισηπτικό.
  • Αν βήξουμε ή φταρνιστούμε, καλύπτουμε το στόμα μας και τη μύτη μας με τον αγκώνα μας και στη συνέχεια πλένουμε αμέσως τα χέρια μας.
  • Αποφεύγουμε τον συνωστισμό σε κλειστούς χώρους.
  • Εμπιστευόμαστε για την ενημέρωσή μας τους ειδικούς.

Η Athens Goalkeepers Academy, αντιλαμβανόμενη την ευθύνη της απέναντι στους αθλητές και τις οικογένειές τους, παραμένει διαρκώς ενήμερη και πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις οδηγίες των Αρχών σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά του ιού. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής προπονητή της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο 6939594325.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!