Είσαι τερματοφύλακας; Αξιολογήσου από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης!

Θες κι εσύ να μάθεις πώς αξιολογήθηκαν κι επιλέχθηκαν οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ισπανία τον προσεχή Απρίλιο, για εκπαίδευση και αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να πληροφορηθείς όλες τις λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες της Σχολής μας!

Τρόποι επικοινωνίας με την AGA: τηλεφωνικώς στο 6939594325, μέσω e-mail στο athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της AGA σε Facebook (Athens Goalkeepers Academy) και Instagram (athens_goalkeepers_academy)!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf