‘‘Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης’’ και για τους προπονητές της AGA!

Η γνώση είναι ο σημαντικότερος μοχλός εξέλιξης στη ζωή και φυσικά δεν έχει ηλικιακούς ή άλλου είδους περιορισμούς. Γι’ αυτό, στην Athens Goalkeepers Academy, πέρα από την καθημερινή εκπαίδευση των τερματοφυλάκων μας, έχουμε καθιερώσει και το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης των προπονητών της Σχολής!

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν τους αθλητές μας να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, προπονητικά, επιστημονικά και τεχνολογικά, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο υψηλότερο επίπεδο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, εκτός από τους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σε συνεργασία με κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη έχουν και οι προπονητές μας, αποκομίζοντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου.

O προπονητής της Σχολής μας, κ. Στάθης Λεφτάκης, με τον επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, κ. Μαρκ Μόρις, στο αθλητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!