‘‘Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης’’ και για τους προπονητές της AGA!

Η γνώση είναι ο σημαντικότερος μοχλός εξέλιξης στη ζωή και φυσικά δεν έχει ηλικιακούς ή άλλου είδους περιορισμούς. Γι’ αυτό, στην Athens Goalkeepers Academy, πέρα από την καθημερινή εκπαίδευση των τερματοφυλάκων μας, έχουμε καθιερώσει και το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης των προπονητών της Σχολής!

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν τους αθλητές μας να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, προπονητικά, επιστημονικά και τεχνολογικά, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο υψηλότερο επίπεδο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, εκτός από τους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σε συνεργασία με κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη έχουν και οι προπονητές μας, αποκομίζοντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου.

O προπονητής της Σχολής μας, κ. Στάθης Λεφτάκης, με τον επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, κ. Μαρκ Μόρις, στο αθλητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!