‘‘Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης’’ και για τους προπονητές της AGA!

Η γνώση είναι ο σημαντικότερος μοχλός εξέλιξης στη ζωή και φυσικά δεν έχει ηλικιακούς ή άλλου είδους περιορισμούς. Γι’ αυτό, στην Athens Goalkeepers Academy, πέρα από την καθημερινή εκπαίδευση των τερματοφυλάκων μας, έχουμε καθιερώσει και το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης των προπονητών της Σχολής!

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν τους αθλητές μας να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, προπονητικά, επιστημονικά και τεχνολογικά, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο υψηλότερο επίπεδο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, εκτός από τους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σε συνεργασία με κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη έχουν και οι προπονητές μας, αποκομίζοντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου.

O προπονητής της Σχολής μας, κ. Στάθης Λεφτάκης, με τον επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, κ. Μαρκ Μόρις, στο αθλητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf