‘‘Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης’’ και για τους προπονητές της AGA!

Η γνώση είναι ο σημαντικότερος μοχλός εξέλιξης στη ζωή και φυσικά δεν έχει ηλικιακούς ή άλλου είδους περιορισμούς. Γι’ αυτό, στην Athens Goalkeepers Academy, πέρα από την καθημερινή εκπαίδευση των τερματοφυλάκων μας, έχουμε καθιερώσει και το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης των προπονητών της Σχολής!

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν τους αθλητές μας να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, προπονητικά, επιστημονικά και τεχνολογικά, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο υψηλότερο επίπεδο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, εκτός από τους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σε συνεργασία με κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη έχουν και οι προπονητές μας, αποκομίζοντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου.

O προπονητής της Σχολής μας, κ. Στάθης Λεφτάκης, με τον επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, κ. Μαρκ Μόρις, στο αθλητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!