Εμάς ο κορωνοϊός δεν μας χώρισε. Μας ένωσε!

Το βίντεο των τερματοφυλάκων της και το μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει κλείσει στο σπίτι όλο τον πλανήτη, ωστόσο στην Athens Goalkeepers Academy δεν το βάζουμε κάτω. Οι τερματοφύλακες και το προπονητικό τιμ της Σχολής μας ετοίμασαν ένα βίντεο με το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας εν μέσω της πανδημίας. Προκαλούμε τις υπόλοιπες Σχολές τερματοφυλάκων να κάνουν το ίδιο!

Γιατί ο κορωνοϊός δεν μας χώρισε. Μας ένωσε!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf