Η AGA φέρνει στην Ελλάδα την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Camp για τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα είναι γεγονός και έρχεται το τετραήμερο 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, στο Renti Arena! Θα περιλαμβάνει: σεμινάρια, προπονήσεις, αξιολόγηση.

Κατεβάστε εδώ την αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσετε για τη συμμετοχή σας.

Η κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, Athens Goalkeepers Academy, φέρνει στη χώρα μας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του ”10ου Summer Camp by AGA 2021”, καθώς επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της AGA, Δημήτρης Σταματάκης, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κούρο Γκαλάν.

Ο κ. Γκαλάν, με βάση τη μεθοδολογία της Ατλέτικο, θα εκπαιδεύει καθημερινά μέσω σεμιναρίων και προπονήσεων τους προπονητές και τους τερματοφύλακες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Camp. Παράλληλα, θα αξιολογήσει τους συμμετέχοντες τερματοφύλακες, προκειμένου όσοι επιλεχθούν να ταξιδέψουν μετέπειτα στην Ισπανία για περαιτέρω αξιολόγηση στο προπονητικό κέντρο των ”ροχιμπλάνκος”.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς διαδικασία από την οποία είχε περάσει και ο Δημήτρης Σταματάκης τον Ιούνιο του 2018, στο 7ο Summer Camp by AGA, για να ταξιδέψει στη συνέχεια (Μάιος 2019) στη Μαδρίτη για περαιτέρω αξιολόγηση μαζί με άλλους 19 τερματοφύλακες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ατλέτικο να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του πριν από λίγες εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός προπονητής τερματοφυλάκων που είχε αξιολογήσει τον Σταματάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο της ισπανικής ομάδας ήταν ο Κούρο Γκαλάν.

Η παρουσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας στην Ελλάδα για λογαριασμό της Athens Goalkeepers Academy επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η κορυφαία Ακαδημία Τερματοφυλάκων της χώρας συνεργάζεται με τους κορυφαίους συλλόγους και προπονητές στην Ευρώπη.

Παρόντες στο Camp θα είναι επίσης οι επιστημονικοί συνεργάτες της AGA: ο κ. Γιώργος Καχριμάνης, Scientific Advisor του Performance 22 Lab και του Αστέρα Τρίπολης, ο κ. Σπύρος Αρμπής, αθλίατρος – χειρουργός ορθοπεδικός, και ο κ. Βαγγέλης Μπεκρής, εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ”10ου Summer Camp by AGA 2021” θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Το ”10ο Summer Camp by AGA 2021” θα διεξαχθεί στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy προκειμένου να κλείσουν θέση, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, λόγω της πιστής τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 20 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνητικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού.

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: τηλεφωνικώς στο +30 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

* Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής με την υπογραφή του Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστου Λάμπρου, και του προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Κούρο Γκαλάν.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Χρ. Λάμπρου: Είμαι συγκινημένος που ο Σταματάκης δεν ξεχνά από που ξεκίνησε (video)

Για την άκρως επιτυχημένη παρουσία των Δημήτρη Σταματάκη και Κούρο Γκαλάν στο 10ο Summer Camp by AGA 2021 μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα της AGA TV οι κύριοι Χρήστος και Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Κούρο Γκαλάν για AGA: Μεταγραφή όπως του Σταματάκη στην Ατλέτικο μπορεί να ξαναγίνει

Την πεποίθησή του ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να αποκτήσει και άλλους Έλληνες τερματοφύλακες, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως συνέβη με τον Δημήτρη Σταματάκη, εξέφρασε ο Κούρο Γκαλάν μιλώντας αποκλειστικά στην AGA TV.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!