Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Οι τερματοφύλακες της AGA θα βρίσκονται στη Γένοβα για μία εβδομάδα ως επίσημοι προσκεκλημένοι του ιταλικού συλλόγου. Αυτό το εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξίδι είναι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης που διεξήγαγε ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της Τζένοα, Λούκα Ντε Πρα, στο 3ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, τον περασμένο Δεκέμβριο (2023), στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Γένοβας, οι φιλοξενούμενοί της «θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο ”Χριστόφορος Κολόμβος” και θα εκπλαγούν από το καλωσόρισμα που έχει ετοιμάσει για αυτούς ο σύλλογος». Μάλιστα, οι Ιταλοί προσθέτουν ότι θα είναι μία «360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù, που έχει ετοιμάσει ο Οργανωτικός Διευθυντής της Τζένοα, κ. Κρέσπι», ενώ θα φιλοξενηθούν και στις εξέδρες του ”Λουίτζι Φεράρις” την Κυριακή (19:00 ώρα Ελλάδας), στην αναμέτρηση με την Αταλάντα για τη Serie A.

Διαβάστε στην επίσημη ιστοσελίδα της Genoa όλη την ανακοίνωση.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf