Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Με την ολοκλήρωση του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020 της Athens Goalkeepers Academy, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας αποχαιρέτησαν αυτή την ιδιαίτερη σεζόν (2019-2020).

Πλέον, είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη για νέες ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις τη νέα χρονιά (2020-21), τόσο με την AGA, όσο και με τις ομάδες τους, με τις οποίες σύντομα θα αρχίσουν την προετοιμασία τους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και να θυμάστε: όποια κι αν είναι τα εμπόδια, εμείς κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Day 3: Εκπαίδευση και αξιολόγηση από τον Νέλσον Περέιρα στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας και επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2012-2020), Νέλσον Περέιρα (Nelson Pereira), ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 3ης ημέρας (6/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Διάβασε Περισσότερα »

Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf