Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Με την ολοκλήρωση του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020 της Athens Goalkeepers Academy, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας αποχαιρέτησαν αυτή την ιδιαίτερη σεζόν (2019-2020).

Πλέον, είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη για νέες ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις τη νέα χρονιά (2020-21), τόσο με την AGA, όσο και με τις ομάδες τους, με τις οποίες σύντομα θα αρχίσουν την προετοιμασία τους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και να θυμάστε: όποια κι αν είναι τα εμπόδια, εμείς κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf