Σεμινάριο του καθηγητή του MIT, κ. Καρατσόλη, στους τερματοφύλακες της AGA!

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy κατά τη σημερινή τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020!

Ο καθηγητής ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, του αμερικανικού MIT, κ. Ανδρέας Καρατσόλης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και εμπιστεύτηκε στην AGA την καλοκαιρινή προετοιμασία του γιου του, Αριστείδη, παρουσίασε στους αθλητές της Σχολής μας το περίφημο αμερικανικό μοντέλο, το οποίο συνδυάζει άριστα τις σπουδές και τον αθλητισμό, αμφότερα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Καρατσόλης εξήγησε στα παιδιά πώς η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Οι νεαροί τερματοφύλακες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για ένα πεδίο που συνδυάζει εκπαίδευση, γνώση, άθληση, ψυαχαγωγία και κυρίως μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Παρά την κούραση από την προπόνηση που προηγήθηκε, η συζήτηση ήταν τόσο ζωντανή που τα παιδιά έκαναν ”βροχή” ερωτήσεων στον καθηγητή, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά το τέλος της. Το αντικείμενο της συζήτησης, μάλιστα, ήταν τόσο ουσιαστικό κι ενδιαφέρον που το παρακολούθησαν και οι γονείς!

Η AGA ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Καρατσόλη για την τιμή που μάς έκανε να μιλήσει στους αθλητές μας, στο προπονητικό επιτελείο και τους γονείς, να τούς συμβουλέψει και να τούς εμπνεύσει!

Έχοντας ήδη ανοίξει την πόρτα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης για τους τερματοφύλακές μας τα τελευταία χρόνια, η προοπτική να καταφέρουν αθλητές της Σχολής μας να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα αποτελεί υπέρτατο στόχο για την AGA και τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Γι’ αυτό, από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21) θα εργαστούμε σκληρά (και) προς αυτή την κατεύθυνση!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf