Σεμινάριο του καθηγητή του MIT, κ. Καρατσόλη, στους τερματοφύλακες της AGA!

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy κατά τη σημερινή τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020!

Ο καθηγητής ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, του αμερικανικού MIT, κ. Ανδρέας Καρατσόλης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και εμπιστεύτηκε στην AGA την καλοκαιρινή προετοιμασία του γιου του, Αριστείδη, παρουσίασε στους αθλητές της Σχολής μας το περίφημο αμερικανικό μοντέλο, το οποίο συνδυάζει άριστα τις σπουδές και τον αθλητισμό, αμφότερα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Καρατσόλης εξήγησε στα παιδιά πώς η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Οι νεαροί τερματοφύλακες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για ένα πεδίο που συνδυάζει εκπαίδευση, γνώση, άθληση, ψυαχαγωγία και κυρίως μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Παρά την κούραση από την προπόνηση που προηγήθηκε, η συζήτηση ήταν τόσο ζωντανή που τα παιδιά έκαναν ”βροχή” ερωτήσεων στον καθηγητή, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά το τέλος της. Το αντικείμενο της συζήτησης, μάλιστα, ήταν τόσο ουσιαστικό κι ενδιαφέρον που το παρακολούθησαν και οι γονείς!

Η AGA ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Καρατσόλη για την τιμή που μάς έκανε να μιλήσει στους αθλητές μας, στο προπονητικό επιτελείο και τους γονείς, να τούς συμβουλέψει και να τούς εμπνεύσει!

Έχοντας ήδη ανοίξει την πόρτα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης για τους τερματοφύλακές μας τα τελευταία χρόνια, η προοπτική να καταφέρουν αθλητές της Σχολής μας να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα αποτελεί υπέρτατο στόχο για την AGA και τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Γι’ αυτό, από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21) θα εργαστούμε σκληρά (και) προς αυτή την κατεύθυνση!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!