Σεμινάριο του καθηγητή του MIT, κ. Καρατσόλη, στους τερματοφύλακες της AGA!

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy κατά τη σημερινή τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020!

Ο καθηγητής ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, του αμερικανικού MIT, κ. Ανδρέας Καρατσόλης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και εμπιστεύτηκε στην AGA την καλοκαιρινή προετοιμασία του γιου του, Αριστείδη, παρουσίασε στους αθλητές της Σχολής μας το περίφημο αμερικανικό μοντέλο, το οποίο συνδυάζει άριστα τις σπουδές και τον αθλητισμό, αμφότερα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Καρατσόλης εξήγησε στα παιδιά πώς η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Οι νεαροί τερματοφύλακες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για ένα πεδίο που συνδυάζει εκπαίδευση, γνώση, άθληση, ψυαχαγωγία και κυρίως μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Παρά την κούραση από την προπόνηση που προηγήθηκε, η συζήτηση ήταν τόσο ζωντανή που τα παιδιά έκαναν ”βροχή” ερωτήσεων στον καθηγητή, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά το τέλος της. Το αντικείμενο της συζήτησης, μάλιστα, ήταν τόσο ουσιαστικό κι ενδιαφέρον που το παρακολούθησαν και οι γονείς!

Η AGA ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Καρατσόλη για την τιμή που μάς έκανε να μιλήσει στους αθλητές μας, στο προπονητικό επιτελείο και τους γονείς, να τούς συμβουλέψει και να τούς εμπνεύσει!

Έχοντας ήδη ανοίξει την πόρτα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης για τους τερματοφύλακές μας τα τελευταία χρόνια, η προοπτική να καταφέρουν αθλητές της Σχολής μας να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα αποτελεί υπέρτατο στόχο για την AGA και τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Γι’ αυτό, από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21) θα εργαστούμε σκληρά (και) προς αυτή την κατεύθυνση!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!