Σεμινάριο του καθηγητή του MIT, κ. Καρατσόλη, στους τερματοφύλακες της AGA!

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy κατά τη σημερινή τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων 2020!

Ο καθηγητής ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, του αμερικανικού MIT, κ. Ανδρέας Καρατσόλης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και εμπιστεύτηκε στην AGA την καλοκαιρινή προετοιμασία του γιου του, Αριστείδη, παρουσίασε στους αθλητές της Σχολής μας το περίφημο αμερικανικό μοντέλο, το οποίο συνδυάζει άριστα τις σπουδές και τον αθλητισμό, αμφότερα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Καρατσόλης εξήγησε στα παιδιά πώς η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Οι νεαροί τερματοφύλακες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για ένα πεδίο που συνδυάζει εκπαίδευση, γνώση, άθληση, ψυαχαγωγία και κυρίως μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Παρά την κούραση από την προπόνηση που προηγήθηκε, η συζήτηση ήταν τόσο ζωντανή που τα παιδιά έκαναν ”βροχή” ερωτήσεων στον καθηγητή, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά το τέλος της. Το αντικείμενο της συζήτησης, μάλιστα, ήταν τόσο ουσιαστικό κι ενδιαφέρον που το παρακολούθησαν και οι γονείς!

Η AGA ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Καρατσόλη για την τιμή που μάς έκανε να μιλήσει στους αθλητές μας, στο προπονητικό επιτελείο και τους γονείς, να τούς συμβουλέψει και να τούς εμπνεύσει!

Έχοντας ήδη ανοίξει την πόρτα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης για τους τερματοφύλακές μας τα τελευταία χρόνια, η προοπτική να καταφέρουν αθλητές της Σχολής μας να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα αποτελεί υπέρτατο στόχο για την AGA και τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Γι’ αυτό, από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21) θα εργαστούμε σκληρά (και) προς αυτή την κατεύθυνση!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!