Καλοκαιρινή προ-Προετοιμασία Τερματοφυλάκων (3-21 Ιουλίου) – Online εγγραφές ΕΔΩ

Η έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-24 πλησιάζει και η Athens Goalkeepers Academy προσφέρει σε κάθε τερματοφύλακα την ευκαιρία να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του!

Όπως ανακοίνωσε ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, κατά τη σημερινή (30 Ιουνίου 2023) τελευταία ημέρα του επιτυχημένου 12ου Goalkeeping Camp & Seminar, το διάστημα 3-21 Ιουλίου η Σχολή μας θα διεξαγάγει την καθιερωμένη Καλοκαιρινή προ-Προετοιμασία Τερματοφυλάκων, στο Renti Arena.

Το προπονητικό πρόγραμμα αυτών των τριών εβδομάδων θα αφορά τόσο τη φυσική κατάσταση, που θα αναλάβει εξειδικευμένος γυμναστής, όσο και το τεχνικοτακτικό σκέλος, το οποίο θα αναλάβει ο κ. Λάμπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν άμεσα, εύκολα και γρήγορα την ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ τους με ένα κλικ ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (και μέσω WhatsApp ή Viber).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf