12ο Goalkeeping Camp & Seminar: Τα μυστικά του positioning από τον Pascal Formann

Γερμανικό… άρωμα είχε η 3η ημέρα (29/6) του 12ου Goalkeeping Camp & Seminar, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga, Pascal Formann, διεξήγαγε σεμινάριο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο παρουσίασε τη δική του φιλοσοφία στην εκπαίδευση των τερματοφυλάκων. Ο τομέας στον οποίο εστίασε ήταν οι τοποθετήσεις (positioning).

Μετά το τέλος του θεωρητικού σκέλους και αφού μεσολάβησε η ημίωρη media zone, τερματοφύλακες και προπονητές κατευθύνθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να εφαρμόσουν στο γήπεδο όλα όσα είχαν διδαχθεί νωρίτερα από τον κ. Formann.

Εξάλλου, την ίδια ημέρα έγινε η επίσημη φωτογράφιση του Camp, αλλά και η παράδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής σε αθλητές και προπονητές. Η Athens Goalkeepers Academy μάλιστα βράβευσε τους τρεις προσκεκλημένους GK Coaches από το εξωτερικό, José Sambade, Pascal Formann και Arturo González, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Επικεφαλής της κ. Χρήστος Λάμπρου τούς ευχαρίστησε για την ιδιαιτέρως τιμητική παρουσία τους στη χώρα μας, προκειμένου να διδάξουν και να αξιολογήσουν στο κορυφαίο ελληνικό Camp για τερματοφύλακες και προπονητές.

Η αυλαία του 12ου Goalkeeping Camp & Seminar πέφτει την Παρασκευή (30/6), κατά την οποία ο κ. Arturo González της Σεβίλλης θα παρουσιάσει το δικό του εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Χορηγοί Επικοινωνίας του ”12ου Goalkeeping Camp & Seminar” είναι το gazzetta.gr και η Nova.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!