Καλοκαιρινό Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων by AGA

Τη μοναδική ευκαιρία να υπερκαλύψουν το μεγάλο αγωνιστικό κενό που δημιούργησε η αποχή από τα γήπεδα, εξαιτίας της πανδημίας, και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στις υποχρεώσεις των ομάδων τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, δίνει σε όλους τους ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ η Athens Goalkeepers Academy!

Η AGA, πρωτοπόρος Σχολή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη λειτουργία διπλού Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας, από τις 3 έως τις 31 Ιουλίου! Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έρχεται να καλύψει τη μεγάλη ανάγκη των αθλητών να βρεθούν στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που απαιτούν οι στόχοι και τα όνειρά τους, σε μια περίοδο ειδικών συνθηκών, κατά την οποία η σωστή και εντατική προπόνηση είναι πιο απαιραίτητη από ποτέ.

Πρόγραμμα ηλικίες, εγκαταστάσεις, στόχοι

Το πρώτο, χρονικά, σκέλος του Camp θα αφορά τερματοφύλακες 9-13 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά ηλικίες από 13 ετών και άνω και θα έχει διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων: 6-31 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί), εντατικές (διάρκειας 2 έως 2,5 ωρών), θα γίνονται σε γκρουπ αναλόγως με την ηλικία και το επίπεδο και θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46, Άγιος Ιωάννης, Ρέντης).

Το Camp, το οποίο θα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις, απευθύνεται σε τερματοφύλακες που έχουν ως στόχο στις 31 Ιουλίου να είναι απολύτως έτοιμοι για τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους τη νέα σεζόν, έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο αγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των συμπαικτών τους.

Οι εξειδικευμένοι προπονητές της Σχολής μας έχουν καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής λεπτομέρειας του τερματοφύλακα, αλλά και για την εκπαίδευσή του σε επίπεδο ομαδικής κι ατομικής τακτικής. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των τερματοφυλάκων μας, στην AGA χρησιμοποιούμε τις μεθοδολογίες των πιο παραδοσιακών ποδοσφαιρικών Σχολών: αγγλικής, ισπανικής, ιταλικής, γερμανικής και ολλανδικής.

Αξιολόγηση και δοκιμαστικά στο εξωτερικό

Οι τερματοφύλακες που θα πάρουν μέρος στο Camp θα αξιολογηθούν από τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, και όσοι κριθούν ικανοί, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε συλλόγους των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, όπως Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A και Eredivisie!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικασία την οποία η Σχολή μας έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες ζωής σε ταλέντα να κάνουν καριέρα εκτός συνόρων. Το προγραμματισμένο για τον περασμένο Απρίλιο ταξίδι μας για δοκιμαστικά στην Ισπανία αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο θα γίνει κανονικά όταν οι αθλητές μας θα είναι απολύτως ασφαλείς.

Πρωτόκολλο υγιεινής

Η Σχολή μας τηρεί απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο υγιεινής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://www.youtube.com/watch?v=IFT7-STcJ9Q) και γι’ αυτό κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει τις εξής βεβαιώσεις γιατρού: 1. Βεβαίωση ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ατομική κι αγωνιστική δραστηριότητα, 2. Βεβαίωση ότι δεν παρουσιάζει συμπτώματα του νέου κορωνοϊού.

Τρόποι επικοινωνίας

Λόγω περιορισμένοι αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στον τηλεφωνικό αριθμό 6939594325 ή να μάς στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα και αριθμό τηλεφώνου) με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram ή στη διεύθυνση e-mail (athens_goalkeepers_academy@hotmail.com), προκειμένου να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους το συντομότερο.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf