Μακρής: Προπόνηση κι αξιολόγηση στο Αθλητικό Κέντρο της Τζένοα, στην Ιταλία (video)

Την ευκαιρία να προπονηθεί και να αξιολογηθεί από το επιτελείο της ιταλικής Τζένοα είχε τον περασμένο Ιανουάριο ο τερματοφύλακας της Athens Goalkeepers Academy, Δήμος Μακρής!

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, η οποία δίνει κάθε χρόνο σε αθλητές της τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ορισμένους από τους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης, ο Μακρής ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Παρακολουθήστε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από το δοκιμαστικό του Δήμου Μακρή στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα:

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf