Μακρής: Προπόνηση κι αξιολόγηση στο Αθλητικό Κέντρο της Τζένοα, στην Ιταλία (video)

Την ευκαιρία να προπονηθεί και να αξιολογηθεί από το επιτελείο της ιταλικής Τζένοα είχε τον περασμένο Ιανουάριο ο τερματοφύλακας της Athens Goalkeepers Academy, Δήμος Μακρής!

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, η οποία δίνει κάθε χρόνο σε αθλητές της τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ορισμένους από τους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης, ο Μακρής ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Παρακολουθήστε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από το δοκιμαστικό του Δήμου Μακρή στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα:

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!