Μακρής: Προπόνηση κι αξιολόγηση στο Αθλητικό Κέντρο της Τζένοα, στην Ιταλία (video)

Την ευκαιρία να προπονηθεί και να αξιολογηθεί από το επιτελείο της ιταλικής Τζένοα είχε τον περασμένο Ιανουάριο ο τερματοφύλακας της Athens Goalkeepers Academy, Δήμος Μακρής!

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής μας, η οποία δίνει κάθε χρόνο σε αθλητές της τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ορισμένους από τους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης, ο Μακρής ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Παρακολουθήστε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από το δοκιμαστικό του Δήμου Μακρή στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα:

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!