Termatofylakas pianei tin mpala ston aera

Εκτός από τα προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες και ανερχόμενους goalkeepers, η Athens Goalkeepers Academy υλοποιεί και Προγράμματα Ατομικής Προπόνησης για τερματοφύλακες κάθε ηλικίας, που στοχεύουν στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και του αγωνιστικού επιπέδου τους.

Αυτά καταρτίζονται σε συνεργασία με την επιστημονική μας ομάδα και προγραμματίζονται σε συνεννόηση με τον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστου Λάμπρου (+30 6939594325).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Με… 11άδα στη Μαδρίτη η Athens Goalkeepers Academy!

Συνολικά 11 τερματοφύλακες, οι οποίοι αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν μέσα από τα δύο τελευταία Camps της AGA – το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα του 2024 – και προετοιμάστηκαν κατάλληλα στη συνέχεια μέσω καθημερινών προπονήσεων, βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του 24ου επίσημου εκπαιδευτικού ταξιδιού της Ακαδημίας μας στο εξωτερικό.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf