Ο Δημήτρης Σταματάκης μιλά για τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο (video)

Αποκλειστική συνέντευξη στην AGA TV παραχώρησε ο Δημήτρης Σταματάκης. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, μιλά για το όνειρο της μεταγραφής που έγινε πραγματικότητα και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της μέχρι σήμερα διαδρομής του.

Φυσικά, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην καθοριστική για την καριέρα του συνεργασία με την Athens Goalkeepers Academy και για την ”πατρική” σχέση του με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, ο οποίος τού άλλαξε τη ζωή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταματάκη:

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, με πολύ κόπο. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τη βοήθεια του coach, κ. Χρήστο Λάμπρου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα χρειαστεί να κάνω πολλά για να τού το ξεπληρώσω. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλα όσα έχουν προσφέρει σε εμένα ο coach, η Athens Goalkeepers Academy και όλο το τεχνικό της επιτελείο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη της στον coach, στην Athens Goalkeepers Academy και σε εμένα. Το να περιμένει για 2 χρόνια μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κάτι συγκινητικό κι ευχάριστο. Αποδεικνύει ότι η δουλειά που κάναμε με τον coach αποδίδει καρπούς.

Η συνεργασία μου με την Athens Goalkeepers Academy και τον κύριο Χρήστο Λάμπρου ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μέσω ενός μοναδικού γεγονότος. Τόσο εγώ, όσο και ο coach το συνειδητοποιήσαμε μετά από πολλά χρόνια. Είναι θρησκευτικού χαρακτήρα και το πιστεύουμε πολύ και οι δύο.

Η AGA και ο coach έχουν προσφέρει πολλά σε εμένα, όπως και σε κάθε αθλητή που έρχεται στην Ακαδημία. Αυτό είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό του coach.

Στο παρελθόν έχω περάσει από διάφορες Ακαδημίες, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μόνο με τη βοήθεια του κύριου Χρήστου Λάμπρου και της Athens Goalkeepers Academy φτάσαμε στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, η οποία ήταν ένα παιδικό όνειρο για εμένα.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, μαζί με τον κύριο Λάμπρου, έχουμε ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχουμε επισκεφτεί μεγάλες ομάδες. Έχουμε πάει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κλπ.

Τελικά, μετά από πολύ κόπο, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη επιλογή ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία κατάφερα να πάω.

Κανείς δεν πίστεψε σε εμένα όσο ο κύριος Χρήστος Λάμπρου. Πρώτα εκείνος πίστεψε σε εμένα και στη συνέχεια εγώ στον εαυτό μου».

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf