Ο Δημήτρης Σταματάκης μιλά για τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο (video)

Αποκλειστική συνέντευξη στην AGA TV παραχώρησε ο Δημήτρης Σταματάκης. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, μιλά για το όνειρο της μεταγραφής που έγινε πραγματικότητα και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της μέχρι σήμερα διαδρομής του.

Φυσικά, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην καθοριστική για την καριέρα του συνεργασία με την Athens Goalkeepers Academy και για την ”πατρική” σχέση του με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, ο οποίος τού άλλαξε τη ζωή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταματάκη:

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, με πολύ κόπο. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τη βοήθεια του coach, κ. Χρήστο Λάμπρου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα χρειαστεί να κάνω πολλά για να τού το ξεπληρώσω. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλα όσα έχουν προσφέρει σε εμένα ο coach, η Athens Goalkeepers Academy και όλο το τεχνικό της επιτελείο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη της στον coach, στην Athens Goalkeepers Academy και σε εμένα. Το να περιμένει για 2 χρόνια μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κάτι συγκινητικό κι ευχάριστο. Αποδεικνύει ότι η δουλειά που κάναμε με τον coach αποδίδει καρπούς.

Η συνεργασία μου με την Athens Goalkeepers Academy και τον κύριο Χρήστο Λάμπρου ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μέσω ενός μοναδικού γεγονότος. Τόσο εγώ, όσο και ο coach το συνειδητοποιήσαμε μετά από πολλά χρόνια. Είναι θρησκευτικού χαρακτήρα και το πιστεύουμε πολύ και οι δύο.

Η AGA και ο coach έχουν προσφέρει πολλά σε εμένα, όπως και σε κάθε αθλητή που έρχεται στην Ακαδημία. Αυτό είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό του coach.

Στο παρελθόν έχω περάσει από διάφορες Ακαδημίες, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μόνο με τη βοήθεια του κύριου Χρήστου Λάμπρου και της Athens Goalkeepers Academy φτάσαμε στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, η οποία ήταν ένα παιδικό όνειρο για εμένα.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, μαζί με τον κύριο Λάμπρου, έχουμε ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχουμε επισκεφτεί μεγάλες ομάδες. Έχουμε πάει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κλπ.

Τελικά, μετά από πολύ κόπο, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη επιλογή ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία κατάφερα να πάω.

Κανείς δεν πίστεψε σε εμένα όσο ο κύριος Χρήστος Λάμπρου. Πρώτα εκείνος πίστεψε σε εμένα και στη συνέχεια εγώ στον εαυτό μου».

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!