Ο Γιάννης Κωτσής μιλά για τα εξειδικευμένα εργομετρικά της AGA

Ο Αθλητικός Επιστήμονας της Human Performance Lab και της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου, κ. Γιάννης Κωτσής, ήταν προσκεκλημένος της Athens Goalkeepers Academy κατά την 1η ημέρα του Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, που διοργανώθηκε με επιτυχία το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2021.

Μαζί με τους συνεργάτες του, υπέβαλαν τους συμμετέχοντες αθλητές σε εργομετρικές εξετάσεις εξειδικευμένες για τερματοφύλακες, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Εθνική Ανδρών. Το επιστημονικό σκέλος, άλλωστε, είναι ένας από τους βασικούς ”πυλώνες” της AGA Training Methodology.

Ο διακεκριμένος Sports Scientist μίλησε αποκλειστικά στην AGA TV για το πόσο έχει εισχωρήσει η επιστήμη στον αθλητισμό. Ανέλυσε ποιες είναι οι ειδικές μετρήσεις που γίνονται πλέον στους goalkeepers, ενώ εξήγησε πόσο καθοριστικές είναι τόσο για την εξέλιξη των αθλητών, όσο και για τους προπονητές.

Τα λεγόμενά του έχουν μεγάλη σημασία για όλους: αθλητές, προπονητές και γονείς!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!