Στη Μαδρίτη για αξιολόγηση από την Ατλέτικο οι τερματοφύλακες της AGA

Για 2η φορά σε διάστημα 4 μηνών τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy ταξίδεψαν στην Ισπανία. 11 goalkeepers, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από την AGA, θα περάσουν επίσης από το ”μικροσκόπιο” της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ισπανικών ομάδων.

Η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διαμονή και η διατροφή τους γίνεται στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες έχουν περάσει ήδη το 1ο στάδιο της αξιολόγησης (από τη Σχολή μας) και βρίσκονται στο 2ο (από την Ατλέτικο Μαδρίτης). Αν κάποιος από αυτούς αρέσει στην Ατλέτικο ή σε άλλον ισπανικό σύλλογο, τότε θα ακολουθήσει το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης. Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή του και την περαιτέρω αξιολόγησή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές βιώνουν μια εμπειρία ζωής, η οποία έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Εκτός από τη μοναδική ευκαιρία που τούς δίνεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο, θα γνωρίσουν από κοντά μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

«Η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοιου επιπέδου ευκαιρίες και εμπειρίες. Επίσης, είναι η μόνη που έχει το ”πράσινο φως” από συλλόγους όπως η Ατλέτικο ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και να τούς φέρνει στην Ισπανία.

Αυτό που θέλουμε από τους αθλητές μας είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται καθημερινά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ισπανικό σύλλογο για έναν αθλητή μας, η AGA Agency είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Επικεφαλής της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο τελευταίος, αλλά και ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, συνοδεύουν την αποστολή στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf