Στη Μαδρίτη για αξιολόγηση από την Ατλέτικο οι τερματοφύλακες της AGA

Για 2η φορά σε διάστημα 4 μηνών τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy ταξίδεψαν στην Ισπανία. 11 goalkeepers, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από την AGA, θα περάσουν επίσης από το ”μικροσκόπιο” της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ισπανικών ομάδων.

Η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διαμονή και η διατροφή τους γίνεται στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες έχουν περάσει ήδη το 1ο στάδιο της αξιολόγησης (από τη Σχολή μας) και βρίσκονται στο 2ο (από την Ατλέτικο Μαδρίτης). Αν κάποιος από αυτούς αρέσει στην Ατλέτικο ή σε άλλον ισπανικό σύλλογο, τότε θα ακολουθήσει το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης. Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή του και την περαιτέρω αξιολόγησή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές βιώνουν μια εμπειρία ζωής, η οποία έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Εκτός από τη μοναδική ευκαιρία που τούς δίνεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο, θα γνωρίσουν από κοντά μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

«Η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοιου επιπέδου ευκαιρίες και εμπειρίες. Επίσης, είναι η μόνη που έχει το ”πράσινο φως” από συλλόγους όπως η Ατλέτικο ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και να τούς φέρνει στην Ισπανία.

Αυτό που θέλουμε από τους αθλητές μας είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται καθημερινά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ισπανικό σύλλογο για έναν αθλητή μας, η AGA Agency είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Επικεφαλής της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο τελευταίος, αλλά και ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, συνοδεύουν την αποστολή στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!