Στη Μαδρίτη για αξιολόγηση από την Ατλέτικο οι τερματοφύλακες της AGA

Για 2η φορά σε διάστημα 4 μηνών τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy ταξίδεψαν στην Ισπανία. 11 goalkeepers, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από την AGA, θα περάσουν επίσης από το ”μικροσκόπιο” της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ισπανικών ομάδων.

Η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διαμονή και η διατροφή τους γίνεται στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες έχουν περάσει ήδη το 1ο στάδιο της αξιολόγησης (από τη Σχολή μας) και βρίσκονται στο 2ο (από την Ατλέτικο Μαδρίτης). Αν κάποιος από αυτούς αρέσει στην Ατλέτικο ή σε άλλον ισπανικό σύλλογο, τότε θα ακολουθήσει το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης. Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή του και την περαιτέρω αξιολόγησή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές βιώνουν μια εμπειρία ζωής, η οποία έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Εκτός από τη μοναδική ευκαιρία που τούς δίνεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο, θα γνωρίσουν από κοντά μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

«Η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοιου επιπέδου ευκαιρίες και εμπειρίες. Επίσης, είναι η μόνη που έχει το ”πράσινο φως” από συλλόγους όπως η Ατλέτικο ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και να τούς φέρνει στην Ισπανία.

Αυτό που θέλουμε από τους αθλητές μας είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται καθημερινά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ισπανικό σύλλογο για έναν αθλητή μας, η AGA Agency είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Επικεφαλής της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο τελευταίος, αλλά και ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, συνοδεύουν την αποστολή στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!