Στη Μαδρίτη για αξιολόγηση από την Ατλέτικο οι τερματοφύλακες της AGA

Για 2η φορά σε διάστημα 4 μηνών τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy ταξίδεψαν στην Ισπανία. 11 goalkeepers, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από την AGA, θα περάσουν επίσης από το ”μικροσκόπιο” της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ισπανικών ομάδων.

Η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διαμονή και η διατροφή τους γίνεται στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες έχουν περάσει ήδη το 1ο στάδιο της αξιολόγησης (από τη Σχολή μας) και βρίσκονται στο 2ο (από την Ατλέτικο Μαδρίτης). Αν κάποιος από αυτούς αρέσει στην Ατλέτικο ή σε άλλον ισπανικό σύλλογο, τότε θα ακολουθήσει το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης. Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή του και την περαιτέρω αξιολόγησή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές βιώνουν μια εμπειρία ζωής, η οποία έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Εκτός από τη μοναδική ευκαιρία που τούς δίνεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο, θα γνωρίσουν από κοντά μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

«Η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοιου επιπέδου ευκαιρίες και εμπειρίες. Επίσης, είναι η μόνη που έχει το ”πράσινο φως” από συλλόγους όπως η Ατλέτικο ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και να τούς φέρνει στην Ισπανία.

Αυτό που θέλουμε από τους αθλητές μας είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται καθημερινά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ισπανικό σύλλογο για έναν αθλητή μας, η AGA Agency είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Επικεφαλής της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο τελευταίος, αλλά και ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, συνοδεύουν την αποστολή στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!