Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, που η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι επιβεβλημένη για λόγους υγείας, ένας δικός μας άνθρωπος, από τον χώρο μας, αξιοπρεπέστατος, είχε το θάρρος να μιλήσει δημοσίως για το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρόμπσον Ντος Σάντος, με σημαντική καριέρα στη χώρα μας, την οποία έχει κάνει δεύτερη πατρίδα του, δεν είναι μόνος του. Έχει δίπλα του εμάς, ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

Είναι ευκαιρία, ως Έλληνες, να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απλώς ένα προσωρινό μέτρο, ενώ η αλληλεγγύη είναι εκείνο το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα που μάς ενώνει και μάς κάνει πιο δυνατούς, πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Η Athens Goalkeepers Academy θα συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και καλεί να κάνουν το ίδιο όσοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Ρόμπσον.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι στη διάθεσή μας και όσοι μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούμε να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας για να τους τον δώσουμε.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!