Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, που η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι επιβεβλημένη για λόγους υγείας, ένας δικός μας άνθρωπος, από τον χώρο μας, αξιοπρεπέστατος, είχε το θάρρος να μιλήσει δημοσίως για το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρόμπσον Ντος Σάντος, με σημαντική καριέρα στη χώρα μας, την οποία έχει κάνει δεύτερη πατρίδα του, δεν είναι μόνος του. Έχει δίπλα του εμάς, ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

Είναι ευκαιρία, ως Έλληνες, να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απλώς ένα προσωρινό μέτρο, ενώ η αλληλεγγύη είναι εκείνο το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα που μάς ενώνει και μάς κάνει πιο δυνατούς, πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Η Athens Goalkeepers Academy θα συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και καλεί να κάνουν το ίδιο όσοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Ρόμπσον.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι στη διάθεσή μας και όσοι μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούμε να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας για να τους τον δώσουμε.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Με ”άρωμα” Ολλανδίας το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”!

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Διάβασε Περισσότερα »

Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12), θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Διάβασε Περισσότερα »

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!