Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, που η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι επιβεβλημένη για λόγους υγείας, ένας δικός μας άνθρωπος, από τον χώρο μας, αξιοπρεπέστατος, είχε το θάρρος να μιλήσει δημοσίως για το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρόμπσον Ντος Σάντος, με σημαντική καριέρα στη χώρα μας, την οποία έχει κάνει δεύτερη πατρίδα του, δεν είναι μόνος του. Έχει δίπλα του εμάς, ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

Είναι ευκαιρία, ως Έλληνες, να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απλώς ένα προσωρινό μέτρο, ενώ η αλληλεγγύη είναι εκείνο το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα που μάς ενώνει και μάς κάνει πιο δυνατούς, πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Η Athens Goalkeepers Academy θα συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και καλεί να κάνουν το ίδιο όσοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Ρόμπσον.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι στη διάθεσή μας και όσοι μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούμε να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας για να τους τον δώσουμε.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf