Στη Νυρεμβέργη ο Δημήτρης Γκούμας!

Είμαστε περήφανοι που ένας ακόμη τερματοφύλακας, ο οποίος δούλεψε στη Σχολή μας συμμετέχοντας στα Camps και στις προπονήσεις μας, βρίσκει τον δρόμο του προς έναν σπουδαίο σύλλογο του εξωτερικού!

Ο 17χρονος Δημήτρης Γκούμας υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη και από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό της Κ19!

Θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη, καθώς η δικαίωση ήρθε μετά από σκληρή δουλειά, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει. Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένειά του για τη διαρκή στήριξη που τού παρέχει, αλλά και για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες τον έχει εμποτίσει.

Εκτός από περηφάνια για το γεγονός ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας, στην Athens Goalkeepers Academy αισθανόμαστε και πολύ μεγάλη χαρά όταν βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το χαμόγελό τους, άλλωστε, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf