Στη Νυρεμβέργη ο Δημήτρης Γκούμας!

Είμαστε περήφανοι που ένας ακόμη τερματοφύλακας, ο οποίος δούλεψε στη Σχολή μας συμμετέχοντας στα Camps και στις προπονήσεις μας, βρίσκει τον δρόμο του προς έναν σπουδαίο σύλλογο του εξωτερικού!

Ο 17χρονος Δημήτρης Γκούμας υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη και από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό της Κ19!

Θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη, καθώς η δικαίωση ήρθε μετά από σκληρή δουλειά, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει. Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένειά του για τη διαρκή στήριξη που τού παρέχει, αλλά και για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες τον έχει εμποτίσει.

Εκτός από περηφάνια για το γεγονός ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας, στην Athens Goalkeepers Academy αισθανόμαστε και πολύ μεγάλη χαρά όταν βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το χαμόγελό τους, άλλωστε, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Με ”άρωμα” Ολλανδίας το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”!

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Διάβασε Περισσότερα »

Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12), θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Διάβασε Περισσότερα »

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!