Στην Ισπανία για αξιολόγηση 10 τερματοφύλακες από το καλοκαιρινό Camp της Athens Goalkeepers Academy

Το 18ο εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό στην ιστορία της Athens Goalkeepers Academy είναι γεγονός. Από την Τρίτη (5/9), 10 τερματοφύλακες της AGA από όλη την Ελλάδα βρίσκονται στη Μαδρίτη και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τη Δευτέρα (11/9).

Πρόκειται για goalkeepers οι οποίοι αξιολογήθηκαν από το τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο της Σχολής, όπως επίσης από τους διακεκριμένους GK Coaches από το εξωτερικό, José Sambade, Pascal Formann και Arturo González, στο επιτυχημένο 12ο Goalkeeping Camp & Seminar, που διεξήχθη στα τέλη του περασμένου Ιουνίου (27-30/6).

Στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί το 2ο στάδιο της αξιολόγησής τους, από ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ”ροχιμπλάνκος” και όχι μόνο, από Ισπανούς προπονητές τερματοφυλάκων, αν κάποιος goalkeeper επιλεχθεί τότε θα συνεχίσει στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, που περιλαμβάνει την παραμονή του στην ομάδα για χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί.

Οι αθλητές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα αποτελούν μόνο το ένα γκρουπ όσων πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση και, ανάλογα με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, θα έχουν την ευκαιρία μέσα στη σεζόν να ταξιδέψουν για δοκιμαστικά, εκτός από την Ισπανία, και στην Ολλανδία.

Εκτός από την Αθήνα, στην αποστολή υπάρχουν τερματοφύλακες από Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Λευκάδα, Αλεξανδρούπολη και Λέσβο, ενώ συνοδεύονται από τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστο Λάμπρου.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!