Στην Ισπανία για αξιολόγηση 10 τερματοφύλακες από το καλοκαιρινό Camp της Athens Goalkeepers Academy

Το 18ο εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό στην ιστορία της Athens Goalkeepers Academy είναι γεγονός. Από την Τρίτη (5/9), 10 τερματοφύλακες της AGA από όλη την Ελλάδα βρίσκονται στη Μαδρίτη και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τη Δευτέρα (11/9).

Πρόκειται για goalkeepers οι οποίοι αξιολογήθηκαν από το τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο της Σχολής, όπως επίσης από τους διακεκριμένους GK Coaches από το εξωτερικό, José Sambade, Pascal Formann και Arturo González, στο επιτυχημένο 12ο Goalkeeping Camp & Seminar, που διεξήχθη στα τέλη του περασμένου Ιουνίου (27-30/6).

Στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί το 2ο στάδιο της αξιολόγησής τους, από ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ”ροχιμπλάνκος” και όχι μόνο, από Ισπανούς προπονητές τερματοφυλάκων, αν κάποιος goalkeeper επιλεχθεί τότε θα συνεχίσει στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, που περιλαμβάνει την παραμονή του στην ομάδα για χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί.

Οι αθλητές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα αποτελούν μόνο το ένα γκρουπ όσων πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση και, ανάλογα με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, θα έχουν την ευκαιρία μέσα στη σεζόν να ταξιδέψουν για δοκιμαστικά, εκτός από την Ισπανία, και στην Ολλανδία.

Εκτός από την Αθήνα, στην αποστολή υπάρχουν τερματοφύλακες από Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Λευκάδα, Αλεξανδρούπολη και Λέσβο, ενώ συνοδεύονται από τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Κάντε ΕΔΩ την ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ σας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Η Athens Goalkeepers Academy πρωτοπορεί για ακόμη μία χρονιά, φέρνοντας στην Ελλάδα δύο κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων από το εξωτερικό. Κάντε ONLINE την εγγραφή σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ.

Διάβασε Περισσότερα »

Με δύο κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων από Ισπανία και Πορτογαλία το 13ο Goalkeeping Camp & Seminar – Online εγγραφές

Η Athens Goalkeepers Academy φέρνει στην Ελλάδα τον άμεσο συνεργάτη του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Ρεάλ Μπέτις, Τόνι Ντόμπλας, αλλά και τον επί 7 χρόνια GK Coach του Ρουί Πατρίσιο στη Σπόρτινγκ, Νέλσον Περέιρα, για να εκπαιδεύσουν τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων και να αξιολογήσουν τους νεαρούς goalkeepers – Online εγγραφές

Διάβασε Περισσότερα »

Νέλσον Περέιρα: Ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της Σπόρτινγκ και του Ρουί Πατρίσιο στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar!

Μετά τον Toni Doblas της Real Betis, ο Nelson Pereira είναι ο 2ος σπουδαίος προπονητής τερματοφυλάκων που φέρνει στη χώρα μας η Athens Goalkeepers Academy για να εκπαιδεύσει και να αξιολογήσει στο σημαντικότερο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων στην Ελλάδα (4-7 Ιουλίου 2024) – Online εγγραφές στο agatraining.com

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf