Στην Κρήτη και στην Ηλεία για αξιολόγηση τερματοφυλάκων ο Επικεφαλής της AGA, Χρήστος Λάμπρου

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ”13ου Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy (AGA), που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 4-7 Ιουλίου στο Renti Arena, έχει αρχίσει.

Με τη διαδικασία εκπαίδευσης και αξιολόγησης να τρέχει καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλη την Ελλάδα, λίγες ημέρες νωρίτερα ο επικεφαλής της AGA, Χρήστος Λάμπρου, θα ταξιδέψει στην Κρήτη και στην Ηλεία προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο πολύ σημαντικά camps συνεργαζόμενων Σχολών στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων.

Στόχος; Να αξιολογηθούν και να επιλεχθούν τερματοφύλακες εν όψει του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar.

Αρχικά, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, ο κ. Λάμπρου θα βρεθεί στα Χανιά, τα οποία αποτελούν τον 4ο και τελευταίο σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της συνεργαζόμενης GK Goalkeeper Academy.

Εκεί, μαζί με τον εκ των κορυφαίων Ιταλών προπονητών τερματοφυλάκων, Αντονέλο Μπραμπίλα (Antonello Brambilla), ο οποίος έχει θητεύσει στις Serie A, Premier League και Ligue 1, θα αξιολογήσουν τους νεαρούς goalkeepers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπραμπίλα θα παρευρεθεί στο επιτυχημένο camp της GK Goalkeeper Academy στην Κρήτη, χάρη στη συνεργασία της Ακαδημίας του προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Κώστα Γύπαρη, με την Athens Goalkeepers Academy στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 28 Ιουνίου, ο Επικεφαλής της AGA θα είναι παρών και στο ”GoalKeeping Summer Camp” της επίσης συνεργαζόμενης Goalkeeper School Academy (GSA), στην Αμαλιάδα. Εκεί θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες την AGA Training Methodology, θα εκπαιδεύσει και θα αξιολογήσει, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Προπονητή Τερματοφυλάκων της GSA, κ. Ανδρέα Αντωνόπουλο.

Το 2ο στάδιο αξιολόγησης και τα δοκιμαστικά στο εξωτερικό

Μετά το πέρας του πρώτου σταδίου αξιολόγησης σε Κρήτη και Ηλεία, οι τερματοφύλακες οι οποίοι θα σημειωθούν στο μπλοκάκι του κ. Λάμπρου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο ”13ο Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy.

Εκεί θα περάσουν από το 2ο στάδιο αξιολόγησης, το οποίο θα γίνει από τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μπέτις, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), και από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Νέλσον Περέιρα (Pereira)!

Οι τερματοφύλακες που θα κριθούν έτοιμοι κατά τη διάρκεια του 2ου σταδίου αξιολόγησης, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy, για δοκιμαστικά σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Online εγγραφές και επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους ONLINE στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar στο agatraining.com, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εναλλακτικούς τρόπους εγγραφής, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

Τηλέφωνο: (+30) 6939594325 (και μέσω Viber & WhatsApp)
E-mail: info@agatraining.com
Social Media: Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeeper Academy σε Facebook & Instagram.

Χορηγοί Επικοινωνίας του “13ου Goalkeeping Camp & Seminar της Athens Goalkeepers Academy” είναι το gazzetta.gr και η Nova.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Day 3: Εκπαίδευση και αξιολόγηση από τον Νέλσον Περέιρα στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας και επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2012-2020), Νέλσον Περέιρα (Nelson Pereira), ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 3ης ημέρας (6/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Διάβασε Περισσότερα »

Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf