Στην Ολλανδία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 3-8 Ιανουαρίου 2024

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του χριστουγεννιάτικου ”3ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” να έχει ξεκινήσει, ωστόσο αμέσως μετά το μεγάλο ραντεβού στο Renti Arena θα ακολουθήσει ένα ακόμη, αυτή τη φορά επί ολλανδικού εδάφους!

Σε συνεργασία με τον σπουδαίο Ολλανδό προπονητή τερματοφυλάκων, Ρενέ Σταμ, το διάστημα 3-8 Ιανουαρίου 2024 οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy θα ταξιδέψουν στο Άρνεμ προκειμένου να περάσουν από δοκιμαστικά σε συλλόγους της Eredivisie και όχι μόνο.

Αυτό το εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξίδι αποτελεί ουσιαστικά το 2ο στάδιο της αξιολόγησης των αθλητών οι οποίοι είχαν ξεχωρίσει στο καλοκαιρινό ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” της AGA, όπως και σε προηγούμενα αντίστοιχα Camps.

Οι νεαροί αθλητές θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν στις εγκαταστάσεις των Ουτρέχτης, Φίτεσε και Ντεν Χάαγκ από τα τεχνικά επιτελεία των συγκεκριμένων ομάδων, όπως επίσης και από τον επίσημο συνεργάτη μας στην Ολλανδία, κ. Ρενέ Σταμ, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων για 12 χρόνια στον Άγιαξ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολλανδία δεν είναι… άγνωστη αγορά για τη Σχολή μας. Στο παρελθόν, τερματοφύλακες της AGA, οι οποίοι πέρασαν από την ίδια διαδικασία αξιολόγησης, πήραν μεταγραφές σε συλλόγους της χώρας, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τους Γιώργο Πλανάκη (JOS Watergraafsmeer) και Μιχάλη Παπατσαρούχα (RKSV Bekkerveld).

Φυσικά, η συγκεκριμένη διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους τερματοφύλακες που θα ξεχωρίσουν στο ”3ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” (θα διεξαχθεί το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2023), καθώς θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε μεγάλους συλλόγους.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf