Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει εργαστεί επί 12 χρόνια στον Άγιαξ όντας Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022, όντας επίσημος προσκεκλημένος της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν εξαιρετικές! Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε ”προάγγελο” μίας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία αρχίζει επισήμως στην ”ανατολή” του 2023. Μετά την αποχώρησή του από τον ”Αίαντα”, το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Σταμ τρέχει τη δική του ομώνυμη -υψηλών προδιαγραφών- Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ολλανδία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξη της AGA Training Methodology, η οποία στο εξής θα αντλεί ακόμη πιο εντατικά στοιχεία από το ολλανδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο.

Παράλληλα, οι τεράστιες διασυνδέσεις του κ. Σταμ θα δώσουν την ευκαιρία σε τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και των υπόλοιπων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, να αξιολογηθούν από συλλόγους της Ολλανδίας στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Μπείτε ΕΔΩ για εγγραφή στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 12ο Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy έχει αρχίσει! Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο κορυφαίο ραντεβού για τερματοφύλακες και GK Coaches στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ολλανδία η αποστολή της AGA για εκπαίδευση και αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Ρενέ Σταμ!

”Σάρκα και οστά” αρχίζει να παίρνει η συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy και του Ρενέ Σταμ, η οποία ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”, όπου ο επιτυχημένος Ολλανδός GK Coach έδωσε το ”παρών”.

Διάβασε Περισσότερα »

Σπουδαία εμπειρία για την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!

Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν την περασμένη εβδομάδα (17-23/4/2023) οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Ισπανία. Οι 9 goalkeepers (μία αθλήτρια και οκτώ αθλητές) είχαν το προνόμιο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις σπουδαίων ομάδων, όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τους προπονητές τερματοφυλάκων τους, ενώ γνώρισαν σπουδαίες προσωπικότητες.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!