Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει εργαστεί επί 12 χρόνια στον Άγιαξ όντας Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022, όντας επίσημος προσκεκλημένος της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν εξαιρετικές! Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε ”προάγγελο” μίας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία αρχίζει επισήμως στην ”ανατολή” του 2023. Μετά την αποχώρησή του από τον ”Αίαντα”, το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Σταμ τρέχει τη δική του ομώνυμη -υψηλών προδιαγραφών- Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ολλανδία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξη της AGA Training Methodology, η οποία στο εξής θα αντλεί ακόμη πιο εντατικά στοιχεία από το ολλανδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο.

Παράλληλα, οι τεράστιες διασυνδέσεις του κ. Σταμ θα δώσουν την ευκαιρία σε τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και των υπόλοιπων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, να αξιολογηθούν από συλλόγους της Ολλανδίας στο άμεσο μέλλον.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!