Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει εργαστεί επί 12 χρόνια στον Άγιαξ όντας Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022, όντας επίσημος προσκεκλημένος της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν εξαιρετικές! Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε ”προάγγελο” μίας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία αρχίζει επισήμως στην ”ανατολή” του 2023. Μετά την αποχώρησή του από τον ”Αίαντα”, το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Σταμ τρέχει τη δική του ομώνυμη -υψηλών προδιαγραφών- Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ολλανδία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξη της AGA Training Methodology, η οποία στο εξής θα αντλεί ακόμη πιο εντατικά στοιχεία από το ολλανδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο.

Παράλληλα, οι τεράστιες διασυνδέσεις του κ. Σταμ θα δώσουν την ευκαιρία σε τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και των υπόλοιπων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, να αξιολογηθούν από συλλόγους της Ολλανδίας στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Day 3: Εκπαίδευση και αξιολόγηση από τον Νέλσον Περέιρα στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας και επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2012-2020), Νέλσον Περέιρα (Nelson Pereira), ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 3ης ημέρας (6/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Διάβασε Περισσότερα »

Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf