Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει εργαστεί επί 12 χρόνια στον Άγιαξ όντας Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022, όντας επίσημος προσκεκλημένος της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν εξαιρετικές! Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε ”προάγγελο” μίας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία αρχίζει επισήμως στην ”ανατολή” του 2023. Μετά την αποχώρησή του από τον ”Αίαντα”, το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Σταμ τρέχει τη δική του ομώνυμη -υψηλών προδιαγραφών- Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ολλανδία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξη της AGA Training Methodology, η οποία στο εξής θα αντλεί ακόμη πιο εντατικά στοιχεία από το ολλανδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο.

Παράλληλα, οι τεράστιες διασυνδέσεις του κ. Σταμ θα δώσουν την ευκαιρία σε τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και των υπόλοιπων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, να αξιολογηθούν από συλλόγους της Ολλανδίας στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ανακοινώνουν το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!