Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει εργαστεί επί 12 χρόνια στον Άγιαξ όντας Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022, όντας επίσημος προσκεκλημένος της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν εξαιρετικές! Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε ”προάγγελο” μίας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία αρχίζει επισήμως στην ”ανατολή” του 2023. Μετά την αποχώρησή του από τον ”Αίαντα”, το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Σταμ τρέχει τη δική του ομώνυμη -υψηλών προδιαγραφών- Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ολλανδία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξη της AGA Training Methodology, η οποία στο εξής θα αντλεί ακόμη πιο εντατικά στοιχεία από το ολλανδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο.

Παράλληλα, οι τεράστιες διασυνδέσεις του κ. Σταμ θα δώσουν την ευκαιρία σε τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και των υπόλοιπων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, να αξιολογηθούν από συλλόγους της Ολλανδίας στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf