Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Πιο συγκεκριμένα, στη Μαδρίτη ταξίδεψαν συνολικά 8 goalkeepers. Οι τρεις εξ αυτών προέρχονται από χώρες του εξωτερικού (ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία), ισάριθμοι από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (Ηλεία και Θεσσαλονίκη), ενώ οι άλλοι δύο προπονούνται καθημερινά με την AGA, στην Αθήνα.

Οι ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο της Athens Goalkeepers Academy, βρίσκονται στην Ισπανία για το 2ο στάδιο (της αξιολόγησης) από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο!

Πρώτος σταθμός ήταν σήμερα (3/1) η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι αθλητές μας προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν υπό τις οδηγίες των GK Coaches των ροχιμπλάνκος, κάτι θα συμβεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Όσοι επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο, θα έχουν την ευκαιρία, είτε άμεσα, είτε στο κοντινό μέλλον, να πάρουν μέρος στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, το οποίο περιλαμβάνει την παραμονή τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τη συμμετοχή τους στην καθημερινότητά της (προπονήσεις κλπ).

Το σκέλος των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες ρυθμίζεται από το ειδικό τμήμα εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης της Σχολής μας, την AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf