Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Πιο συγκεκριμένα, στη Μαδρίτη ταξίδεψαν συνολικά 8 goalkeepers. Οι τρεις εξ αυτών προέρχονται από χώρες του εξωτερικού (ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία), ισάριθμοι από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (Ηλεία και Θεσσαλονίκη), ενώ οι άλλοι δύο προπονούνται καθημερινά με την AGA, στην Αθήνα.

Οι ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο της Athens Goalkeepers Academy, βρίσκονται στην Ισπανία για το 2ο στάδιο (της αξιολόγησης) από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο!

Πρώτος σταθμός ήταν σήμερα (3/1) η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι αθλητές μας προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν υπό τις οδηγίες των GK Coaches των ροχιμπλάνκος, κάτι θα συμβεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Όσοι επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο, θα έχουν την ευκαιρία, είτε άμεσα, είτε στο κοντινό μέλλον, να πάρουν μέρος στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, το οποίο περιλαμβάνει την παραμονή τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τη συμμετοχή τους στην καθημερινότητά της (προπονήσεις κλπ).

Το σκέλος των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες ρυθμίζεται από το ειδικό τμήμα εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης της Σχολής μας, την AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!