Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Πιο συγκεκριμένα, στη Μαδρίτη ταξίδεψαν συνολικά 8 goalkeepers. Οι τρεις εξ αυτών προέρχονται από χώρες του εξωτερικού (ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία), ισάριθμοι από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (Ηλεία και Θεσσαλονίκη), ενώ οι άλλοι δύο προπονούνται καθημερινά με την AGA, στην Αθήνα.

Οι ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο της Athens Goalkeepers Academy, βρίσκονται στην Ισπανία για το 2ο στάδιο (της αξιολόγησης) από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο!

Πρώτος σταθμός ήταν σήμερα (3/1) η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι αθλητές μας προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν υπό τις οδηγίες των GK Coaches των ροχιμπλάνκος, κάτι θα συμβεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Όσοι επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο, θα έχουν την ευκαιρία, είτε άμεσα, είτε στο κοντινό μέλλον, να πάρουν μέρος στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, το οποίο περιλαμβάνει την παραμονή τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τη συμμετοχή τους στην καθημερινότητά της (προπονήσεις κλπ).

Το σκέλος των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες ρυθμίζεται από το ειδικό τμήμα εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης της Σχολής μας, την AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ανακοινώνουν το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!