Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Πιο συγκεκριμένα, στη Μαδρίτη ταξίδεψαν συνολικά 8 goalkeepers. Οι τρεις εξ αυτών προέρχονται από χώρες του εξωτερικού (ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία), ισάριθμοι από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (Ηλεία και Θεσσαλονίκη), ενώ οι άλλοι δύο προπονούνται καθημερινά με την AGA, στην Αθήνα.

Οι ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο της Athens Goalkeepers Academy, βρίσκονται στην Ισπανία για το 2ο στάδιο (της αξιολόγησης) από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο!

Πρώτος σταθμός ήταν σήμερα (3/1) η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι αθλητές μας προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν υπό τις οδηγίες των GK Coaches των ροχιμπλάνκος, κάτι θα συμβεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Όσοι επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο, θα έχουν την ευκαιρία, είτε άμεσα, είτε στο κοντινό μέλλον, να πάρουν μέρος στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, το οποίο περιλαμβάνει την παραμονή τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τη συμμετοχή τους στην καθημερινότητά της (προπονήσεις κλπ).

Το σκέλος των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες ρυθμίζεται από το ειδικό τμήμα εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης της Σχολής μας, την AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Μπείτε ΕΔΩ για εγγραφή στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 12ο Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy έχει αρχίσει! Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο κορυφαίο ραντεβού για τερματοφύλακες και GK Coaches στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ολλανδία η αποστολή της AGA για εκπαίδευση και αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Ρενέ Σταμ!

”Σάρκα και οστά” αρχίζει να παίρνει η συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy και του Ρενέ Σταμ, η οποία ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”, όπου ο επιτυχημένος Ολλανδός GK Coach έδωσε το ”παρών”.

Διάβασε Περισσότερα »

Σπουδαία εμπειρία για την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!

Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν την περασμένη εβδομάδα (17-23/4/2023) οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Ισπανία. Οι 9 goalkeepers (μία αθλήτρια και οκτώ αθλητές) είχαν το προνόμιο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις σπουδαίων ομάδων, όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τους προπονητές τερματοφυλάκων τους, ενώ γνώρισαν σπουδαίες προσωπικότητες.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!