Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Όπως συμβαίνει 2 ή 3 φορές τον χρόνο, οι goalkeepers της AGA οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί από τη Σχολή μας και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων και έχουν αξιολογηθεί ως έτοιμοι για δοκιμαστικά στο εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο 2ο στάδιο της αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι θα αξιολογηθούν από τους προπονητές τερματοφυλάκων ισπανικών ομάδων στα προπονητικά τους κέντρα.

Σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών επιλεχθεί από ισπανικό σύλλογο, τότε θα περάσει στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, που περιλαμβάνει την περαιτέρω παραμονή του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου που θα τον επιλέξει. Τις διαπραγματεύσεις για την πιθανή μεταγραφή του αναλαμβάνει η AGA Agency.

Ευκαιρία (και) για τους τερματοφύλακες που δεν προπονούνται με την AGA

Η προοπτική της συμμετοχής στα εκπαιδευτικά ταξίδια της AGA στο εξωτερικό δεν αφορά μόνο τους τερματοφύλακες οι οποίοι προπονούνται τακτικά στη Σχολή μας, αλλά και όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι θεωρούν ότι είναι έτοιμοι για αυτό το βήμα. Δηλαδή και εκείνους οι οποίοι δεν ανήκουν ως τώρα στο δυναμικό της Σχολής μας.

Όποιος goalkeeper το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, το οποίο γίνεται από τη Σχολή μας (στην Αθήνα) ή από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (στην Περιφέρεια). Εφόσον κριθεί έτοιμος, τότε θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο στάδιο αξιολόγησης (ταξίδι στο εξωτερικό).

Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη έτοιμος, τότε μπορεί να εκπαιδευτεί μέσω της AGA Training Methodology προκειμένου να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα η οποία έχει πάρει το ”πράσινο φως” από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού ώστε να αξιολογεί τερματοφύλακες για λογαριασμό τους. Όσοι κριθούν έτοιμοι, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά στα προπονητικά κέντρα αυτών των ομάδων.

Πληροφορίες και Εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf