Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”, που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Ο εκλεκτός προσκεκλημένος προπονητής από την Ολλανδία, κ. Ρενέ Σταμ, αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες goalkeepers. Μάλιστα, τούς συνεχάρη για την προσπάθειά τους, τούς αξιολόγησε σε συνεργασία με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου, και στο κοντινό μέλλον όσοι έχουν κριθεί έτοιμοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να αξιολογηθούν από συλλόγους της χώρας!

Το ”παρών” στο Camp έδωσαν δεκάδες τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και προπονητές τερματοφυλάκων. Ανάμεσά τους βρίσκονταν φυσικά και εκπρόσωποι των υπόλοιπων τεσσάρων Σχολών-μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

  • Gk Goalkeeper Academy (Χανιά)
  • Goalkeeper School Academy (Ηλεία)
  • Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα)
  • Argolida Goalkeepers School (Αργολίδα)

Μάλιστα, ο Επικεφαλής της Gk Goalkeeper Academy, κ. Κώστας Γύπαρης, και ο ομόλογός του στην Argolida Goalkeepers School, κ. Κώστας Δωρής, ήταν μεταξύ των προπονητών που καθοδηγούσαν το πρόγραμμα του Camp.

Το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” περιελάμβανε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ψυχαγωγίας.

Τερματοφύλακες, προπονητές, αλλά και γονείς, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν καθημερινά σεμινάρια από ειδικούς επιστήμονες και προπονητές.

Παράλληλα, στο γήπεδο ακολούθησαν το ασκησιολόγιο του κ. Σταμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί για 12 χρόνια στη ”θρυλική” Ακαδημία του Άγιαξ, ως Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων.

Όπως συμβαίνει σε κάθε Camp της Σχολής μας, άπαντες υποβλήθηκαν σε εργομετρική αξιολόγηση.

Εξάλλου, στο Camp παρευρέθηκε και η ομάδα της Mentor Goalkeeping, η οποία παρουσίασε στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Virtual Reality Training, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες το απόλαυσαν, αποκόμισαν εμπειρίες ζωής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεγάλο καλοκαιρινό Camp της AGA!

Λίγο πριν από το φινάλε της 4ης και τελευταίας ημέρας, οι τερματοφύλακες παρέλαβαν τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής στο Camp, οι οποίες φέρουν την υπογραφή του κ. Ρενέ Σταμ.

Παράλληλα, 5 τυχεροί (οι τέσσερις νικητές των παιχνιδιών challenge της τελευταίας ημέρας και ένας ακόμη ο οποίος προέκυψε από κλήρωση) κέρδισαν από ένα ζευγάρι γάντια τα οποία αποτελούν ευγενική χορηγία της Elite Sport Greece, του κ. Γιώργου Καντιμοίρη.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf