Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ανακοινώνουν το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε τώρα συμμετοχή!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινά καθημερινά στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

Το ”παρών” θα δώσουν όλες οι Σχολές-μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων: Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα), Goalkeeper SchoolAcademy (Ηλεία), Gk Goalkeeper Academy (Χανιά) και Argolida Goalkeepers School (Αργολίδα).

Βασικός προσκεκλημένος προπονητής θα είναι ο κ. Rene Stam, ο οποίος θεωρείται expert στις αναπτυξιακές ηλικίες στην Ολλανδία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για 12 χρόνια σε μία από τις παραδοσιακά κορυφαίες Ακαδημίες του κόσμου, εκείνη του Άγιαξ, ως Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων.

Σε ό,τι αφορά το επιστημονικό σκέλος, οι συμμετέχοντες αθλητές, κατά τη διάρκεια του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών θα υποβληθούν σε εργομετρική αξιολόγηση από την Human Performance Lab υπό τις οδηγίες του Αθλητικού Επιστήμονα της Εθνικής Ελλάδας, κ. Γιάννης Κωτσή. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών θα τούς αποσταλούν μέσω e-mail μετά το τέλος του Camp.

Παράλληλα, θα γίνει ειδικό σεμινάριο από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Αστέρα Τρίπολης και επί σειρά ετών της ΕΠΟ, κ. Γιώργο Καχριμάνη, ο οποίος θα αναλύσει τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου στις αθλητικές επιδόσεις.

Σε ό,τι αφορά το τεχνολογικό σκέλος, για πρώτη φορά τερματοφύλακες και προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, μέσα από το Δίκτυο Mentor Goalkeeping.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών:

Τρίτη (27/12/2022)

  • 08:15 Προσέλευση στη γραμματεία & παραλαβή αθλητικού ρουχισμού
  • 09:00 Σεμινάριο ”Virtual Reality Goalkeeper Training” από τον κ. Δημήτρη Καλογεράκο (Mentor Goalkeeping)
  • 10:30 Έναρξη εργομετρικής αξιολόγησης από την Human Performance Lab

Τετάρτη (28/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:00 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Πέμπτη (29/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο ”Ο γονιδιακός έλεγχος στις αθλητικές επιδόσεις” με τον κ. Γιώργο Καχριμάνη
  • 09:30 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:30 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Παρασκευή (30/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:00 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Μπείτε ΕΔΩ για εγγραφή στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 12ο Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy έχει αρχίσει! Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο κορυφαίο ραντεβού για τερματοφύλακες και GK Coaches στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ολλανδία η αποστολή της AGA για εκπαίδευση και αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Ρενέ Σταμ!

”Σάρκα και οστά” αρχίζει να παίρνει η συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy και του Ρενέ Σταμ, η οποία ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”, όπου ο επιτυχημένος Ολλανδός GK Coach έδωσε το ”παρών”.

Διάβασε Περισσότερα »

Σπουδαία εμπειρία για την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!

Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν την περασμένη εβδομάδα (17-23/4/2023) οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Ισπανία. Οι 9 goalkeepers (μία αθλήτρια και οκτώ αθλητές) είχαν το προνόμιο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις σπουδαίων ομάδων, όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τους προπονητές τερματοφυλάκων τους, ενώ γνώρισαν σπουδαίες προσωπικότητες.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!