Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ανακοινώνουν το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε τώρα συμμετοχή!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινά καθημερινά στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

Το ”παρών” θα δώσουν όλες οι Σχολές-μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων: Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα), Goalkeeper SchoolAcademy (Ηλεία), Gk Goalkeeper Academy (Χανιά) και Argolida Goalkeepers School (Αργολίδα).

Βασικός προσκεκλημένος προπονητής θα είναι ο κ. Rene Stam, ο οποίος θεωρείται expert στις αναπτυξιακές ηλικίες στην Ολλανδία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για 12 χρόνια σε μία από τις παραδοσιακά κορυφαίες Ακαδημίες του κόσμου, εκείνη του Άγιαξ, ως Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων.

Σε ό,τι αφορά το επιστημονικό σκέλος, οι συμμετέχοντες αθλητές, κατά τη διάρκεια του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών θα υποβληθούν σε εργομετρική αξιολόγηση από την Human Performance Lab υπό τις οδηγίες του Αθλητικού Επιστήμονα της Εθνικής Ελλάδας, κ. Γιάννης Κωτσή. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών θα τούς αποσταλούν μέσω e-mail μετά το τέλος του Camp.

Παράλληλα, θα γίνει ειδικό σεμινάριο από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Αστέρα Τρίπολης και επί σειρά ετών της ΕΠΟ, κ. Γιώργο Καχριμάνη, ο οποίος θα αναλύσει τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου στις αθλητικές επιδόσεις.

Σε ό,τι αφορά το τεχνολογικό σκέλος, για πρώτη φορά τερματοφύλακες και προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, μέσα από το Δίκτυο Mentor Goalkeeping.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών:

Τρίτη (27/12/2022)

  • 08:15 Προσέλευση στη γραμματεία & παραλαβή αθλητικού ρουχισμού
  • 09:00 Σεμινάριο ”Virtual Reality Goalkeeper Training” από τον κ. Δημήτρη Καλογεράκο (Mentor Goalkeeping)
  • 10:30 Έναρξη εργομετρικής αξιολόγησης από την Human Performance Lab

Τετάρτη (28/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:00 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Πέμπτη (29/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο ”Ο γονιδιακός έλεγχος στις αθλητικές επιδόσεις” με τον κ. Γιώργο Καχριμάνη
  • 09:30 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:30 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Παρασκευή (30/12/2022)

  • 09:00 Σεμινάριο κ. Ρενέ Σταμ
  • 10:00 Προπόνηση και αξιολόγηση στο γήπεδο

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf