Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Το 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών διοργανώνεται το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, υπό την αιγίδα της Athens Goalkeepers Academy.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Πατήστε ”λήψη” για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί:

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης

Διευκρινίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις είναι απλά αρχεία word. Επομένως, για να τις συμπληρώσετε δεν είναι απαραίτητο να τις εκτυπώσετε.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, αφού κάνουν λήψη του αρχείου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση (πχ. σε υπολογιστή) και όχι χειρόγραφα, για να μην υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης των στοιχείων (πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε διαρκώς).

Στη συνέχεια, παρακαλούνται να στείλουν την αίτησή τους (δηλαδή το συμπληρωμένο αρχείο word) μέσω e-mail στο info@agatraining.com

Προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση, πάντως, διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν χειρόγραφα θα γίνουν κανονικά αποδεκτές.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Μπείτε ΕΔΩ για εγγραφή στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” της Athens Goalkeepers Academy!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 12ο Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy έχει αρχίσει! Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο κορυφαίο ραντεβού για τερματοφύλακες και GK Coaches στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ολλανδία η αποστολή της AGA για εκπαίδευση και αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Ρενέ Σταμ!

”Σάρκα και οστά” αρχίζει να παίρνει η συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy και του Ρενέ Σταμ, η οποία ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”, όπου ο επιτυχημένος Ολλανδός GK Coach έδωσε το ”παρών”.

Διάβασε Περισσότερα »

Σπουδαία εμπειρία για την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!

Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν την περασμένη εβδομάδα (17-23/4/2023) οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Ισπανία. Οι 9 goalkeepers (μία αθλήτρια και οκτώ αθλητές) είχαν το προνόμιο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις σπουδαίων ομάδων, όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τους προπονητές τερματοφυλάκων τους, ενώ γνώρισαν σπουδαίες προσωπικότητες.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!