Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Το 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών διοργανώνεται το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, υπό την αιγίδα της Athens Goalkeepers Academy.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Πατήστε ”λήψη” για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί:

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης

Διευκρινίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις είναι απλά αρχεία word. Επομένως, για να τις συμπληρώσετε δεν είναι απαραίτητο να τις εκτυπώσετε.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, αφού κάνουν λήψη του αρχείου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση (πχ. σε υπολογιστή) και όχι χειρόγραφα, για να μην υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης των στοιχείων (πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε διαρκώς).

Στη συνέχεια, παρακαλούνται να στείλουν την αίτησή τους (δηλαδή το συμπληρωμένο αρχείο word) μέσω e-mail στο info@agatraining.com

Προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση, πάντως, διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν χειρόγραφα θα γίνουν κανονικά αποδεκτές.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Day 3: Εκπαίδευση και αξιολόγηση από τον Νέλσον Περέιρα στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας και επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2012-2020), Νέλσον Περέιρα (Nelson Pereira), ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 3ης ημέρας (6/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Διάβασε Περισσότερα »

Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf