Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Το 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών διοργανώνεται το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, υπό την αιγίδα της Athens Goalkeepers Academy.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Πατήστε ”λήψη” για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί:

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης

Διευκρινίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις είναι απλά αρχεία word. Επομένως, για να τις συμπληρώσετε δεν είναι απαραίτητο να τις εκτυπώσετε.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, αφού κάνουν λήψη του αρχείου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση (πχ. σε υπολογιστή) και όχι χειρόγραφα, για να μην υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης των στοιχείων (πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε διαρκώς).

Στη συνέχεια, παρακαλούνται να στείλουν την αίτησή τους (δηλαδή το συμπληρωμένο αρχείο word) μέσω e-mail στο info@agatraining.com

Προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση, πάντως, διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν χειρόγραφα θα γίνουν κανονικά αποδεκτές.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!