Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Το 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών διοργανώνεται το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, υπό την αιγίδα της Athens Goalkeepers Academy.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Πατήστε ”λήψη” για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί:

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης

Διευκρινίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις είναι απλά αρχεία word. Επομένως, για να τις συμπληρώσετε δεν είναι απαραίτητο να τις εκτυπώσετε.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, αφού κάνουν λήψη του αρχείου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση (πχ. σε υπολογιστή) και όχι χειρόγραφα, για να μην υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης των στοιχείων (πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε διαρκώς).

Στη συνέχεια, παρακαλούνται να στείλουν την αίτησή τους (δηλαδή το συμπληρωμένο αρχείο word) μέσω e-mail στο info@agatraining.com

Προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση, πάντως, διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν χειρόγραφα θα γίνουν κανονικά αποδεκτές.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf