Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Το 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών διοργανώνεται το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, υπό την αιγίδα της Athens Goalkeepers Academy.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Πατήστε ”λήψη” για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί:

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης

Διευκρινίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις είναι απλά αρχεία word. Επομένως, για να τις συμπληρώσετε δεν είναι απαραίτητο να τις εκτυπώσετε.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, αφού κάνουν λήψη του αρχείου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση (πχ. σε υπολογιστή) και όχι χειρόγραφα, για να μην υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης των στοιχείων (πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε διαρκώς).

Στη συνέχεια, παρακαλούνται να στείλουν την αίτησή τους (δηλαδή το συμπληρωμένο αρχείο word) μέσω e-mail στο info@agatraining.com

Προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση, πάντως, διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν χειρόγραφα θα γίνουν κανονικά αποδεκτές.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!