Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο εκπαιδευτικό ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ταξίδι αφορά:

  1. Τους τερματοφύλακες οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω της εξειδικευμένης αξιολόγησης που έγινε στο 11ο Goalkeeping Camp by AGA, που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο.
  2. Τους τερματοφύλακες οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δοκιμαστούν σε αυτό το επίπεδο.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το ειδικό πρόγραμμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (για όσους δεν έχουν αξιολογηθεί) και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (για όσους έχουν αξιολογηθεί και επιλεχθεί) της Athens Goalkeepers Academmy για τους τερματοφύλακες που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Ισπανία!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο, αλλά και εξειδικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο Special Goalkeeping Gym της AGA, με την καθοδήγηση ειδικού γυμναστή.

Στόχος είναι οι goalkeepers να καταστούν απόλυτα έτοιμοι σε όλους τους τομείς για τη μεγάλη πρόκληση του ερχόμενου Ιανουαρίου, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο!

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!