Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο εκπαιδευτικό ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ταξίδι αφορά:

  1. Τους τερματοφύλακες οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω της εξειδικευμένης αξιολόγησης που έγινε στο 11ο Goalkeeping Camp by AGA, που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο.
  2. Τους τερματοφύλακες οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δοκιμαστούν σε αυτό το επίπεδο.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το ειδικό πρόγραμμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (για όσους δεν έχουν αξιολογηθεί) και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (για όσους έχουν αξιολογηθεί και επιλεχθεί) της Athens Goalkeepers Academmy για τους τερματοφύλακες που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Ισπανία!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο, αλλά και εξειδικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο Special Goalkeeping Gym της AGA, με την καθοδήγηση ειδικού γυμναστή.

Στόχος είναι οι goalkeepers να καταστούν απόλυτα έτοιμοι σε όλους τους τομείς για τη μεγάλη πρόκληση του ερχόμενου Ιανουαρίου, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να επιλεχθούν από κάποιον ισπανικό σύλλογο!

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Με ”άρωμα” Ολλανδίας το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”!

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Διάβασε Περισσότερα »

Οδηγίες συμπλήρωσης αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12)

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών (27-30/12), θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (υπάρχουν 2 είδη αιτήσεων: α. για τερματοφύλακες, β. για προπονητές) και να την αποστείλουν με e-mail στο info@agatraining.com

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!