Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Όπως είχε αναφερθεί από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του Δικτύου, στόχος της AGA και των υπόλοιπων μελών, GK Goalkeeper Academy (Χανιά), Goalkeeper School Academy (Ηλεία), Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα), είναι η επέκτασή του ΠΔΤ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή σε νέα μέλη, αρκεί να πληρούν τις απαιτούμενες οργανωτικές και αγωνιστικές προδιαγραφές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστος Λάμπρου, μετέβη στα Λευκάκια Ναυπλίου όπου εδρεύει η Argolida Goalkeepers School, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ”Bala Football Club”, και είχε συνάντηση με τον κ. Δωρή.

Οι κύριοι Κώστας Δωρής και Χρήστος Λάμπρου.

Οι δυο τους συμφώνησαν να ενταχθεί η Σχολή του Νομού Αργολίδας στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων και στο εξής να εκπαιδεύει καθημερινά τους αθλητές της στη βάση της επιτυχημένης AGA Training Methodology, ώστε να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Παράλληλα, οι τερματοφύλακες της Argolida Goalkeepers School θα μπορούν να αξιολογούνται από το τεχνικό επιτελείο της Athens Goalkeepers Academy, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης!

Υπενθυμίζεται ότι η Athens Goalkeepers Academy είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που έχει το ”πράσινο φως” από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού για να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες για λογαριασμό τους, όπως κάνει με επιτυχία εδώ και χρόνια.

Το οργανωτικό σκέλος αυτής της διαδικασίας έχει αναλάβει η AGA Agency, που είναι το ειδικό τμήμα Διαμεσολάβησης και Εκπροσώπησης αθλητών της Σχολής μας.

«Κάθε Έλληνας τερματοφύλακας να έχει πρόσβαση στο όνειρο»!

Αμέσως μετά τη συμφωνία για την ένταξη της Argolida Goalkeepers School στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, ο κ. Χρήστος Λάμπρου δήλωσε:

«Σκοπός μας είναι να μεγαλώσουμε το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, δημιουργώντας για όλα τα μέλη του μια κοινή φιλοσοφία και μία κοινή αγωνιστική ταυτότητα. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει τους αθλητές μας να εξελιχθούν και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Θέλουμε κάθε Έλληνας τερματοφύλακας να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις ευκαιρίες, οι οποίες μέχρι πρότινος αποτελούσαν άπιαστο όνειρο. Εκείνοι που θα κριθούν πιο έτοιμοι, μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Γι’ αυτό, η AGA ταξιδεύει τουλάχιστον 2-3 φορές τον χρόνο στα προπονητικά κέντρα αυτών των συλλόγων και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμη πιο εντατικά στο μέλλον».

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf