Με ”άρωμα” Ολλανδίας το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”!

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Το μεγάλο ραντεβού του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” είναι προγραμματισμένο για το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίστοιχο 1ο event!

Στόχος είναι οι νεαροί goalkeepers, γεννηθέντες από το 2003 έως το 2013, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τη μεγαλύτερη κοινότητα τερματοφυλάκων της χώρας και από τους προπονητές των κορυφαίων Σχολών σε Αθήνα και Περιφέρεια. Αυτή τη φορά, όμως, στο Camp θα υπάρχει και ένας… special guest!

Ο λόγος για τον κορυφαίο Ολλανδό προπονητή τερματοφυλάκων στις αναπτυξιακές ηλικίες, Rene Stam! Ιδρυτής της ομώνυμης Σχολής Τερματοφυλάκων στην Ουτρέχτη, ο κ. Stam εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια σε μία από τις καλύτερες και πιο φημισμένες ακαδημίες του πλανήτη, εκείνη του Άγιαξ, όπου είχε ρόλο Επικεφαλής GK Coach.

Με την ανεκτίμητη εμπειρία του και την τεχνογνωσία του θα μεταδώσει τις γνώσεις του σε τερματοφύλακες και προπονητές, μέσω καθημερινών προπονήσεων και σεμιναρίων. Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι μέσα από την 1η φάση της αξιολόγησης, που θα διεξαχθεί στο Camp, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τη 2η φάση της αξιολόγησης από συλλόγους της χώρας!

Φυσικά, το ”παρών” στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων” θα δώσουν goalkeepers και προπονητές από όλες τις Σχολές-μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων:

  1. Gk Goalkeeper Academy (Χανιά)
  2. Goalkeeper School Academy (Ηλεία)
  3. Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα)
  4. Argolida Goalkeepers School (Αργολίδα)

Το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων” προσφέρει:

  • Εκπαίδευση και αξιολόγηση τερματοφυλάκων
  • Εκπαίδευση Προπονητών
  • Καθημερινά σεμινάρια
  • Ευκαιρίες για δοκιμαστικά στο εξωτερικό

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber στο (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής μέσω e-mail.

Μπείτε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής που σάς αντιστοιχεί (για τερματοφύλακες ή προπονητές) και να διαβάσετε οδηγίες για τον πολύ απλό τρόπο συμπλήρωσής της.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!