Στην Τζένοα για δοκιμαστικά 5 τερματοφύλακες της AGA

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Γένοβα της Ιταλίας, με τον Επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου, τον Διευθυντή της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνο Λάμπρου, και 5 τερματοφύλακες για αξιολόγηση και δοκιμαστικά από την Τζένοα.

Καλή επιτυχία!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο 10ο Summer Camp by AGA 2021

Οι ενδιαφερόμενοι τερματοφύλακες ή προπονητές θα πρέπει να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής που επισυνάπτονται στο παρόν κείμενο, να τις συμπληρώσουν και να τις αποστείλουν στο info@agatraining.com μέχρι την Κυριακή 20 Ιουνίου!

Διάβασε Περισσότερα »

Η AGA φέρνει στην Ελλάδα την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, Athens Goalkeepers Academy, φέρνει στη χώρα μας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του ”10ου Summer Camp by AGA 2021”, καθώς επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της AGA, Δημήτρης Σταματάκης, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κούρο Γκαλάν.

Διάβασε Περισσότερα »

Η AGA επιστρέφει στις προπονήσεις από σήμερα (24/5)!

Η κορυφαία Σχολή / Ακαδημία Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα Athens Goalkeepers Academy αρχίζει και πάλι προπονήσεις από τη Δευτέρα 24 Μαΐου, σε Ρέντη και Γλυφάδα! Αν θες κι εσύ να γίνεις το… No1, κλείσε θέση άμεσα!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!