Στις 5 Σεπτεμβρίου η Νο1 Σχολή Τερματοφυλάκων επιστρέφει για 10η σεζόν!

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις της Athens Goalkeepers Academy για τη σεζόν 2022-23. Πρόκειται για μία χρονιά ορόσημο για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, κατά την οποία επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις στους αθλητές μας, με στόχο πάντα να παρέχουμε τις κορυφαίες εκπαιδευτικές υπηρεσίες! Οι εγγραφές άρχισαν!

Οι goalkeepers θα εκπαιδευτούν στη βάση της πρωτοπόρου ”AGA Training Methodology”, χάρη στην οποία έχουν αναδειχθεί δεκάδες επαγγελματίες από το 2012 μέχρι σήμερα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες και παροχές της Ακαδημίας:

  • Προπόνηση μέσω της AGA Training Methodology
  • Αξιολόγηση από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ευρώπη
  • Δοκιμαστικά στα προπονητικά κέντρα των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης
  • Camps
  • Σεμινάρια / Webinars
  • Καθοδήγηση και εκπροσώπηση (AGA Agency)
  • Δυνατότητα εγγραφής στο Special Goalkeeping Gym

Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται στο Orion Sports Club (κάθε Δευτέρα & Τετάρτη) και στο Renti Arena (κάθε Τρίτη & Πέμπτη).

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (και μέσω WhatsApp ή Viber), μέσω e-mail στη διεύθυνση info@agatraining.com αλλά και με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

10 χρόνια AGA: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το δικό μας όνειρο!

Γενέθλια σήμερα (1η Σεπτεμβρίου) για τη No1 Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα! Η Athens Goalkeepers Academy (AGA) συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και ο ιδρυτής της, κ. Χρήστος Λάμπρου, στέλνει το δικό του μήνυμα: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το δικό μας όνειρο!

Διάβασε Περισσότερα »
Special-Goalkeeping-Gym

Special Goalkeeping Gym by AGA!

Η νέα σεζόν αρχίζει για τη Σχολή μας με μία πολύ μεγάλη καινοτομία. Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει και επίσημα τη λειτουργία του ”Special Goalkeeping Gym”, του πρώτου ειδικού γυμναστηρίου για τερματοφύλακες στην Ελλάδα!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!