Στις 5 Σεπτεμβρίου η Νο1 Σχολή Τερματοφυλάκων επιστρέφει για 10η σεζόν!

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις της Athens Goalkeepers Academy για τη σεζόν 2022-23. Πρόκειται για μία χρονιά ορόσημο για την κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, κατά την οποία επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις στους αθλητές μας, με στόχο πάντα να παρέχουμε τις κορυφαίες εκπαιδευτικές υπηρεσίες! Οι εγγραφές άρχισαν!

Οι goalkeepers θα εκπαιδευτούν στη βάση της πρωτοπόρου ”AGA Training Methodology”, χάρη στην οποία έχουν αναδειχθεί δεκάδες επαγγελματίες από το 2012 μέχρι σήμερα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες και παροχές της Ακαδημίας:

  • Προπόνηση μέσω της AGA Training Methodology
  • Αξιολόγηση από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ευρώπη
  • Δοκιμαστικά στα προπονητικά κέντρα των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης
  • Camps
  • Σεμινάρια / Webinars
  • Καθοδήγηση και εκπροσώπηση (AGA Agency)
  • Δυνατότητα εγγραφής στο Special Goalkeeping Gym

Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται στο Orion Sports Club (κάθε Δευτέρα & Τετάρτη) και στο Renti Arena (κάθε Τρίτη & Πέμπτη).

Πληροφορίες και εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (και μέσω WhatsApp ή Viber), μέσω e-mail στη διεύθυνση info@agatraining.com αλλά και με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έναρξη συνεργασίας Athens Goalkeepers Academy με Ρενέ Σταμ

Η Athens Goalkeepers Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της τον κ. Ρενέ Σταμ, σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αξιολόγησης τερματοφυλάκων!

Διάβασε Περισσότερα »

Εντυπωσιασμένος ο Ρενέ Σταμ στην αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” που διοργάνωσαν στο Renti Arena η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!