Στο ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων” για αξιολόγηση οι Χρήστος Λάμπρου και Κώστας Βαμβακούσης

Στο Γήπεδο της Σούδας, στα Χανιά, βρίσκονται αυτό το τριήμερο (23-25 Ιουνίου 2023) οι Χρήστος Λάμπρου και Κώστας Βαμβακούσης. Ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy (AGA) και ο πολύπειρος GK Coach της Σχολής μας συμμετέχουν στο ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων” της GK Goalkeeper Academy, με την οποία η AGA συνεργάζεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Τα Χανιά αποτελούν τον 4ο και τελευταίο σταθμό του επιτυχημένου ”2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων”, μετά το Λασίθι, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Οι κύριοι Λάμπρου και Βαμβακούσης αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κώστα Γύπαρη, και συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης των νεαρών τερματοφυλάκων.

Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι στα Χανιά, αλλά και όσοι επιλέχθηκαν αντίστοιχα από την αξιολόγηση που έγινε στους τρεις προηγούμενους σταθμούς (Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο) θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy, το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Εκεί θα διεξαχθεί το επόμενο στάδιο της αξιολόγησης από τους τρεις σπουδαίους ξένους προπονητές τερματοφυλάκων, οι οποίοι είναι προσκεκλημένοι της AGA: José Sambade, Pascal Formann και Arturo González.

Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι και ικανοί στην αξιολόγηση που θα γίνει στο ΣΕΦ, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να δοκιμαστούν σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού, όπως συμβαίνει με επιτυχία εδώ και χρόνια, μέσω του δικτύου της AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους τους τερματοφύλακες!

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!