Στο ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων” για αξιολόγηση οι Χρήστος Λάμπρου και Κώστας Βαμβακούσης

Στο Γήπεδο της Σούδας, στα Χανιά, βρίσκονται αυτό το τριήμερο (23-25 Ιουνίου 2023) οι Χρήστος Λάμπρου και Κώστας Βαμβακούσης. Ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy (AGA) και ο πολύπειρος GK Coach της Σχολής μας συμμετέχουν στο ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων” της GK Goalkeeper Academy, με την οποία η AGA συνεργάζεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Τα Χανιά αποτελούν τον 4ο και τελευταίο σταθμό του επιτυχημένου ”2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων”, μετά το Λασίθι, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Οι κύριοι Λάμπρου και Βαμβακούσης αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κώστα Γύπαρη, και συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης των νεαρών τερματοφυλάκων.

Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι στα Χανιά, αλλά και όσοι επιλέχθηκαν αντίστοιχα από την αξιολόγηση που έγινε στους τρεις προηγούμενους σταθμούς (Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο) θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο ”12ο Goalkeeping Camp & Seminar” που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy, το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Εκεί θα διεξαχθεί το επόμενο στάδιο της αξιολόγησης από τους τρεις σπουδαίους ξένους προπονητές τερματοφυλάκων, οι οποίοι είναι προσκεκλημένοι της AGA: José Sambade, Pascal Formann και Arturo González.

Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι και ικανοί στην αξιολόγηση που θα γίνει στο ΣΕΦ, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να δοκιμαστούν σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού, όπως συμβαίνει με επιτυχία εδώ και χρόνια, μέσω του δικτύου της AGA Agency.

Καλή επιτυχία σε όλους τους τερματοφύλακες!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf