Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μαδρίτη για την AGA με 14 τερματοφύλακες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Στη Μαδρίτη βρίσκεται από τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy, πραγματοποιώντας το 21ο επίσημο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της εκτός συνόρων.

Συνολικά, 14 αξιολογημένοι goalkeepers από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραμείνουν στην ισπανική πρωτεύουσα έως την Κυριακή 12 Μαΐου.

Σκοπός είναι να εκπαιδευτούν στα προπονητικά κέντρα ομάδων της LaLiga, να αποκομίσουν εξειδικευμένες γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες, αλλά και να έρθουν σε επαφή με την ισπανική αθλητική και όχι μόνο κουλτούρα.

Την αποστολή απαρτίζουν goalkeepers οι οποίοι αξιολογήθηκαν επί ελληνικού εδάφους στα δύο τελευταία Camps της Athens Goalkeepers Academy: το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα του 2023.

Οι νεαροί αθλητές θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις ομάδων όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου θα αξιολογηθούν περαιτέρω από τους προπονητές τερματοφυλάκων τους.

Οι 14 τερματοφύλακες προέρχονται από Αθήνα, Θεσσαλονίκη (Τhe Goalkeeperabout Αcademy), Ηλεία (Goalkeeper School Academy), Πέλλα, Ναύπακτο, Λευκάδα, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, αλλά και από τον Καναδά.

Την αποστολή συνοδεύει ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστος Λάμπρου.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf