Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων 2020-21

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση έφτασε, με πολλή θετική ενέργεια και περισσότερη όρεξη από ποτέ! Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για όλους τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Οι δυο πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές της Σχολής μας είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (2/9) στις εγκαταστάσεις του Orion Sports Club (Δημελά 14 & Ανθέων) στη Γλυφάδα και την Πέμπτη (3/9) στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46), στην περιοχή του Ρέντη. Τα (2) συγκεκριμένα ραντεβού θα είναι δωρεάν για τα νέα μας μέλη, προκειμένου να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, ενώ εκτός από προπόνηση θα γίνει και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, από τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

ΩΡΕΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τερματοφύλακες της AGA θα προπονούνται χωρισμένοι σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα δυο πρώτα μας ραντεβού στο Orion Sports Club (2/9) και στο Renti Arena (3/9) είναι προγραμματισμένα για τις 18:00 για τους γεννηθέντες 2009-2012 (τα 2 γκρουπ θα είναι 2009-2010 και 2011-2012) και για τις 19:00 για τους γεννηθέντες από το 2008 και πριν (τα 2 γκρουπ θα είναι 2006-2008 και 2005 και νωρίτερα).

Άπαντες παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν στον χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του προγράμματος και φυσικά να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Για την ασφάλεια όλων, κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει 2 ιατρικές βεβαιώσεις: 1) Βεβαίωση ότι μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική κι αγωνιστική δραστηριότητα. 2) Βεβαίωση ότι δεν έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (δωρεάν και μέσω WhatsApp & Viber), με e-mail στο athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!