Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων 2020-21

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση έφτασε, με πολλή θετική ενέργεια και περισσότερη όρεξη από ποτέ! Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για όλους τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Οι δυο πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές της Σχολής μας είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (2/9) στις εγκαταστάσεις του Orion Sports Club (Δημελά 14 & Ανθέων) στη Γλυφάδα και την Πέμπτη (3/9) στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46), στην περιοχή του Ρέντη. Τα (2) συγκεκριμένα ραντεβού θα είναι δωρεάν για τα νέα μας μέλη, προκειμένου να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, ενώ εκτός από προπόνηση θα γίνει και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, από τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

ΩΡΕΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τερματοφύλακες της AGA θα προπονούνται χωρισμένοι σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα δυο πρώτα μας ραντεβού στο Orion Sports Club (2/9) και στο Renti Arena (3/9) είναι προγραμματισμένα για τις 18:00 για τους γεννηθέντες 2009-2012 (τα 2 γκρουπ θα είναι 2009-2010 και 2011-2012) και για τις 19:00 για τους γεννηθέντες από το 2008 και πριν (τα 2 γκρουπ θα είναι 2006-2008 και 2005 και νωρίτερα).

Άπαντες παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν στον χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του προγράμματος και φυσικά να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Για την ασφάλεια όλων, κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει 2 ιατρικές βεβαιώσεις: 1) Βεβαίωση ότι μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική κι αγωνιστική δραστηριότητα. 2) Βεβαίωση ότι δεν έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (δωρεάν και μέσω WhatsApp & Viber), με e-mail στο athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf