Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων 2020-21

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση έφτασε, με πολλή θετική ενέργεια και περισσότερη όρεξη από ποτέ! Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για όλους τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Οι δυο πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές της Σχολής μας είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (2/9) στις εγκαταστάσεις του Orion Sports Club (Δημελά 14 & Ανθέων) στη Γλυφάδα και την Πέμπτη (3/9) στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46), στην περιοχή του Ρέντη. Τα (2) συγκεκριμένα ραντεβού θα είναι δωρεάν για τα νέα μας μέλη, προκειμένου να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, ενώ εκτός από προπόνηση θα γίνει και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, από τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

ΩΡΕΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τερματοφύλακες της AGA θα προπονούνται χωρισμένοι σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα δυο πρώτα μας ραντεβού στο Orion Sports Club (2/9) και στο Renti Arena (3/9) είναι προγραμματισμένα για τις 18:00 για τους γεννηθέντες 2009-2012 (τα 2 γκρουπ θα είναι 2009-2010 και 2011-2012) και για τις 19:00 για τους γεννηθέντες από το 2008 και πριν (τα 2 γκρουπ θα είναι 2006-2008 και 2005 και νωρίτερα).

Άπαντες παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν στον χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του προγράμματος και φυσικά να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Για την ασφάλεια όλων, κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει 2 ιατρικές βεβαιώσεις: 1) Βεβαίωση ότι μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική κι αγωνιστική δραστηριότητα. 2) Βεβαίωση ότι δεν έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (δωρεάν και μέσω WhatsApp & Viber), με e-mail στο athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!