Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων 2020-21

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση έφτασε, με πολλή θετική ενέργεια και περισσότερη όρεξη από ποτέ! Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για όλους τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Οι δυο πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές της Σχολής μας είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (2/9) στις εγκαταστάσεις του Orion Sports Club (Δημελά 14 & Ανθέων) στη Γλυφάδα και την Πέμπτη (3/9) στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46), στην περιοχή του Ρέντη. Τα (2) συγκεκριμένα ραντεβού θα είναι δωρεάν για τα νέα μας μέλη, προκειμένου να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, ενώ εκτός από προπόνηση θα γίνει και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, από τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου.

ΩΡΕΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τερματοφύλακες της AGA θα προπονούνται χωρισμένοι σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα δυο πρώτα μας ραντεβού στο Orion Sports Club (2/9) και στο Renti Arena (3/9) είναι προγραμματισμένα για τις 18:00 για τους γεννηθέντες 2009-2012 (τα 2 γκρουπ θα είναι 2009-2010 και 2011-2012) και για τις 19:00 για τους γεννηθέντες από το 2008 και πριν (τα 2 γκρουπ θα είναι 2006-2008 και 2005 και νωρίτερα).

Άπαντες παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν στον χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του προγράμματος και φυσικά να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Για την ασφάλεια όλων, κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει 2 ιατρικές βεβαιώσεις: 1) Βεβαίωση ότι μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική κι αγωνιστική δραστηριότητα. 2) Βεβαίωση ότι δεν έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, στο +30 6939594325 (δωρεάν και μέσω WhatsApp & Viber), με e-mail στο athens_goalkeepers_academy@hotmail.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy στο Facebook και στο Instagram.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!