Η Athens Goalkeepers Academy έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Πλανάκης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ολλανδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τη Σχολή μας τα τελευταία χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της JOS Watergraafsmeer από το Άμστερνταμ, όπου εκτός από το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει και τις σπουδές του.

Ο Γιώργος Πλανάκης και ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστος Λάμπρου, φωτογραφίζονται κατά την τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων της AGA.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας ακόμη αθλητής από τη Σχολή μας, ο οποίος δούλεψε σκληρά, βρίσκει τον δρόμο του σε έναν σύλλογο του εξωτερικού, σε μια χώρα με τεράστια παράδοση στον ”βασιλιά των σπορ”.

Τού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ποδόσφαιρο, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά του!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf