Η Athens Goalkeepers Academy έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Πλανάκης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ολλανδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τη Σχολή μας τα τελευταία χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της JOS Watergraafsmeer από το Άμστερνταμ, όπου εκτός από το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει και τις σπουδές του.

Ο Γιώργος Πλανάκης και ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστος Λάμπρου, φωτογραφίζονται κατά την τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων της AGA.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας ακόμη αθλητής από τη Σχολή μας, ο οποίος δούλεψε σκληρά, βρίσκει τον δρόμο του σε έναν σύλλογο του εξωτερικού, σε μια χώρα με τεράστια παράδοση στον ”βασιλιά των σπορ”.

Τού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ποδόσφαιρο, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά του!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!