Η Athens Goalkeepers Academy έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Πλανάκης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ολλανδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τη Σχολή μας τα τελευταία χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της JOS Watergraafsmeer από το Άμστερνταμ, όπου εκτός από το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει και τις σπουδές του.

Ο Γιώργος Πλανάκης και ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστος Λάμπρου, φωτογραφίζονται κατά την τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων της AGA.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας ακόμη αθλητής από τη Σχολή μας, ο οποίος δούλεψε σκληρά, βρίσκει τον δρόμο του σε έναν σύλλογο του εξωτερικού, σε μια χώρα με τεράστια παράδοση στον ”βασιλιά των σπορ”.

Τού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ποδόσφαιρο, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά του!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!