Η Athens Goalkeepers Academy έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Πλανάκης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ολλανδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τη Σχολή μας τα τελευταία χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της JOS Watergraafsmeer από το Άμστερνταμ, όπου εκτός από το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει και τις σπουδές του.

Ο Γιώργος Πλανάκης και ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστος Λάμπρου, φωτογραφίζονται κατά την τελευταία ημέρα του Καλοκαιρινού Camp Προετοιμασίας Τερματοφυλάκων της AGA.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας ακόμη αθλητής από τη Σχολή μας, ο οποίος δούλεψε σκληρά, βρίσκει τον δρόμο του σε έναν σύλλογο του εξωτερικού, σε μια χώρα με τεράστια παράδοση στον ”βασιλιά των σπορ”.

Τού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ποδόσφαιρο, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά του!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!