Έτσι προλαβαίνουμε τους μελλοντικούς τραυματισμούς στην AGA!

Σε συνεργασία με τον εκλεκτό επιστήμονα, κ. Σπύρο Αρμπή, εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο, καθώς οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης, μετρώντας τα ‘‘καύσιμα’’ των μυών τους σε μοριακό επίπεδο.

Η Athens Goalkeepers Academy καινοτομεί τα τελευταία χρόνια επενδύοντας διαρκώς στην επιστήμη και την τεχνολογία, προκειμένου: α. να προστατέψει την υγεία των αθλητών της και β. να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις τους.

Στόχος μας δεν είναι η αντιμετώπιση των τραυματισμών όταν αυτοί έρθουν, αλλά η πρόληψη / πρόβλεψή τους και η αποφυγή τους! Γι’ αυτό, βασιζόμαστε σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, την οποία χρησιμοποιούν και Ολυμπιακές ομάδες των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να μετρήσουμε τα ”καύσιμα” των μυών σε μοριακό επίπεδο και να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας των μυών, ΠΡΙΝ υποστούν ζημιά!

Καθοριστική είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού επιστήμονα και εκλεκτού συνεργάτη της Σχολής μας, κύριου Σπύρου Αρμπή, χειρουργού ορθοπεδικού Διευθυντή Ε’ Ορθοπεδικής Κλινικής Ρομποτικών Αρθροπλαστικών Ημερήσιας Νοσηλείας, αθλιάτρου Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους EFORT (European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!