Έτσι προλαβαίνουμε τους μελλοντικούς τραυματισμούς στην AGA!

Σε συνεργασία με τον εκλεκτό επιστήμονα, κ. Σπύρο Αρμπή, εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο, καθώς οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης, μετρώντας τα ‘‘καύσιμα’’ των μυών τους σε μοριακό επίπεδο.

Η Athens Goalkeepers Academy καινοτομεί τα τελευταία χρόνια επενδύοντας διαρκώς στην επιστήμη και την τεχνολογία, προκειμένου: α. να προστατέψει την υγεία των αθλητών της και β. να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις τους.

Στόχος μας δεν είναι η αντιμετώπιση των τραυματισμών όταν αυτοί έρθουν, αλλά η πρόληψη / πρόβλεψή τους και η αποφυγή τους! Γι’ αυτό, βασιζόμαστε σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, την οποία χρησιμοποιούν και Ολυμπιακές ομάδες των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να μετρήσουμε τα ”καύσιμα” των μυών σε μοριακό επίπεδο και να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας των μυών, ΠΡΙΝ υποστούν ζημιά!

Καθοριστική είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού επιστήμονα και εκλεκτού συνεργάτη της Σχολής μας, κύριου Σπύρου Αρμπή, χειρουργού ορθοπεδικού Διευθυντή Ε’ Ορθοπεδικής Κλινικής Ρομποτικών Αρθροπλαστικών Ημερήσιας Νοσηλείας, αθλιάτρου Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους EFORT (European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology).

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!