Έτσι προλαβαίνουμε τους μελλοντικούς τραυματισμούς στην AGA!

Σε συνεργασία με τον εκλεκτό επιστήμονα, κ. Σπύρο Αρμπή, εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο, καθώς οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης, μετρώντας τα ‘‘καύσιμα’’ των μυών τους σε μοριακό επίπεδο.

Η Athens Goalkeepers Academy καινοτομεί τα τελευταία χρόνια επενδύοντας διαρκώς στην επιστήμη και την τεχνολογία, προκειμένου: α. να προστατέψει την υγεία των αθλητών της και β. να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις τους.

Στόχος μας δεν είναι η αντιμετώπιση των τραυματισμών όταν αυτοί έρθουν, αλλά η πρόληψη / πρόβλεψή τους και η αποφυγή τους! Γι’ αυτό, βασιζόμαστε σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, την οποία χρησιμοποιούν και Ολυμπιακές ομάδες των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να μετρήσουμε τα ”καύσιμα” των μυών σε μοριακό επίπεδο και να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας των μυών, ΠΡΙΝ υποστούν ζημιά!

Καθοριστική είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού επιστήμονα και εκλεκτού συνεργάτη της Σχολής μας, κύριου Σπύρου Αρμπή, χειρουργού ορθοπεδικού Διευθυντή Ε’ Ορθοπεδικής Κλινικής Ρομποτικών Αρθροπλαστικών Ημερήσιας Νοσηλείας, αθλιάτρου Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους EFORT (European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!