Έτσι προλαβαίνουμε τους μελλοντικούς τραυματισμούς στην AGA!

Σε συνεργασία με τον εκλεκτό επιστήμονα, κ. Σπύρο Αρμπή, εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο, καθώς οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης, μετρώντας τα ‘‘καύσιμα’’ των μυών τους σε μοριακό επίπεδο.

Η Athens Goalkeepers Academy καινοτομεί τα τελευταία χρόνια επενδύοντας διαρκώς στην επιστήμη και την τεχνολογία, προκειμένου: α. να προστατέψει την υγεία των αθλητών της και β. να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις τους.

Στόχος μας δεν είναι η αντιμετώπιση των τραυματισμών όταν αυτοί έρθουν, αλλά η πρόληψη / πρόβλεψή τους και η αποφυγή τους! Γι’ αυτό, βασιζόμαστε σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, την οποία χρησιμοποιούν και Ολυμπιακές ομάδες των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να μετρήσουμε τα ”καύσιμα” των μυών σε μοριακό επίπεδο και να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας των μυών, ΠΡΙΝ υποστούν ζημιά!

Καθοριστική είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού επιστήμονα και εκλεκτού συνεργάτη της Σχολής μας, κύριου Σπύρου Αρμπή, χειρουργού ορθοπεδικού Διευθυντή Ε’ Ορθοπεδικής Κλινικής Ρομποτικών Αρθροπλαστικών Ημερήσιας Νοσηλείας, αθλιάτρου Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους EFORT (European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf