Έτσι προλαβαίνουμε τους μελλοντικούς τραυματισμούς στην AGA!

Σε συνεργασία με τον εκλεκτό επιστήμονα, κ. Σπύρο Αρμπή, εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο, καθώς οι τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης, μετρώντας τα ‘‘καύσιμα’’ των μυών τους σε μοριακό επίπεδο.

Η Athens Goalkeepers Academy καινοτομεί τα τελευταία χρόνια επενδύοντας διαρκώς στην επιστήμη και την τεχνολογία, προκειμένου: α. να προστατέψει την υγεία των αθλητών της και β. να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις τους.

Στόχος μας δεν είναι η αντιμετώπιση των τραυματισμών όταν αυτοί έρθουν, αλλά η πρόληψη / πρόβλεψή τους και η αποφυγή τους! Γι’ αυτό, βασιζόμαστε σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, την οποία χρησιμοποιούν και Ολυμπιακές ομάδες των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τερματοφύλακες της Σχολής μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις μυοσκελετικής μεταβολικής κατάστασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να μετρήσουμε τα ”καύσιμα” των μυών σε μοριακό επίπεδο και να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας των μυών, ΠΡΙΝ υποστούν ζημιά!

Καθοριστική είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού επιστήμονα και εκλεκτού συνεργάτη της Σχολής μας, κύριου Σπύρου Αρμπή, χειρουργού ορθοπεδικού Διευθυντή Ε’ Ορθοπεδικής Κλινικής Ρομποτικών Αρθροπλαστικών Ημερήσιας Νοσηλείας, αθλιάτρου Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους EFORT (European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή προ-προετοιμασία τερματοφυλάκων από την AGA!

Η Athens Goalkeepers Academy ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινής προ-προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από τις 27 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 στο Renti Arena! Πρόκειται για μια σειρά ειδικών προπονήσεων που διεξάγει η Σχολή μας κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων. Στόχος είναι να καταστήσουμε τους τερματοφύλακές μας απολύτως έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Διάβασε Περισσότερα »

11ο Goalkeeping Camp by AGA: Ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τα σεμινάρια και τις προπονήσεις των κυρίων Έρικ Στιλ, Μάρτεν Αρτς και Ζαν-Λουκ Ούμπερ παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων από όλη την Ελλάδα, αλλά και από 4 ακόμη χώρες (Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι το καλοκαιρινό Camp της Νο1 ελληνικής Σχολής τερματοφυλάκων αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας!

Διάβασε Περισσότερα »

Αλλαγή έδρας: στο SEF Soccer Club το 11ο Goalkeeping Camp by AGA!

Στις πλήρως ανακαινισμένες, σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του SEF Soccer Club (Ακτή Δηλαβέρη 31, μέσα στο Πάρκο ΣΕΦ, πίσω από το Δελφινάριο) θα φιλοξενηθεί το κορυφαίο ετήσιο Camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy από αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου, με την παρουσία των σπουδαίων Eric Steele, Maarten Arts και Jean-Luc Aubert. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!