Στον Ιωνικό ο Οικονόμος

Στον Ιωνικό ο Γιώργος Οικονόμος

Τερματοφύλακας του Ιωνικού είναι και επίσημα ο Γιώργος Οικονόμος. Ο 18χρονος goalkeeper της AGA ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Νίκαιας, η οποία αγωνίζεται στη Super League, χάρη στις ενέργειες της AGA Agency.

Ο Γ. Οικονόμος, ο οποίος την τελευταία 5ετία εκπαιδεύεται από την Athens Goalkeepers Academy, θα ενταχθεί στην Κ19 της ομάδας της Νίκαιας. Στη μετακόμισή του στον Ιωνικό καθοριστικό ρόλο έπαιξαν η διαμεσολάβηση της AGA Agency και του Διευθυντή της, κ. Κωνσταντίνου Λάμπρου, όπως και οι συστάσεις του Επικεφαλής της Σχολής μας, κ. Χρήστου Λάμπρου.

Η AGA ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ιωνικός για την εμπιστοσύνη και εύχεται στον Γιώργο καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!