Στον Ιωνικό ο Οικονόμος

Στον Ιωνικό ο Γιώργος Οικονόμος

Τερματοφύλακας του Ιωνικού είναι και επίσημα ο Γιώργος Οικονόμος. Ο 18χρονος goalkeeper της AGA ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Νίκαιας, η οποία αγωνίζεται στη Super League, χάρη στις ενέργειες της AGA Agency.

Ο Γ. Οικονόμος, ο οποίος την τελευταία 5ετία εκπαιδεύεται από την Athens Goalkeepers Academy, θα ενταχθεί στην Κ19 της ομάδας της Νίκαιας. Στη μετακόμισή του στον Ιωνικό καθοριστικό ρόλο έπαιξαν η διαμεσολάβηση της AGA Agency και του Διευθυντή της, κ. Κωνσταντίνου Λάμπρου, όπως και οι συστάσεις του Επικεφαλής της Σχολής μας, κ. Χρήστου Λάμπρου.

Η AGA ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ιωνικός για την εμπιστοσύνη και εύχεται στον Γιώργο καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf