Υπέγραψε στον Λεβαδειακό ο Μπεσσής

Γεμάτοι περηφάνια και πάλι, που ένας ακόμη τερματοφύλακας της Σχολής μας γίνεται πανάξια επαγγελματίας! Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μπεσσή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και ξεκινά τη μεγάλη πορεία προς την εκπλήρωση του ονείρου του.

Πολλά συγχαρητήρια φυσικά και στην οικογένειά του για τη στήριξη και την καθοδήγηση που τού παρείχε.

Ο Παναγιώτης δούλεψε για δυο χρόνια με την Athens Goalkeepers Academy. Κάναμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε ένα ταλέντο, αλλά και ένα εξαιρετικό παιδί, να πάρει αυτό που αξίζει. Και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που τα καταφέρνει.

Παναγιώτη, θα είμαστε πάντα δίπλα σου. Καλή επιτυχία!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!