Υπέγραψε στον Λεβαδειακό ο Μπεσσής

Γεμάτοι περηφάνια και πάλι, που ένας ακόμη τερματοφύλακας της Σχολής μας γίνεται πανάξια επαγγελματίας! Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μπεσσή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και ξεκινά τη μεγάλη πορεία προς την εκπλήρωση του ονείρου του.

Πολλά συγχαρητήρια φυσικά και στην οικογένειά του για τη στήριξη και την καθοδήγηση που τού παρείχε.

Ο Παναγιώτης δούλεψε για δυο χρόνια με την Athens Goalkeepers Academy. Κάναμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε ένα ταλέντο, αλλά και ένα εξαιρετικό παιδί, να πάρει αυτό που αξίζει. Και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που τα καταφέρνει.

Παναγιώτη, θα είμαστε πάντα δίπλα σου. Καλή επιτυχία!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!