Συνάντηση με τον Πασκάλ Φόρμαν της Βόλφσμπουργκ!

Ο Επικεφαλής Προπονητής της Σχολής μας, κ. Χρήστος Λάμπρου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά σήμερα τον καλό φίλο και προπονητή τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ, Πασκάλ Φόρμαν.

Αφορμή για τη συνάντηση των δυο προπονητών τερματοφυλάκων στάθηκε η παρουσία του Γερμανού στην Αθήνα, λόγω της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του UEFA Europa League.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα του άπτονται του επαγγέλματός τους, να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στη θέση του γκολκίπερ, να θυμηθούν ωραίες στιγμές από την κοινή παρουσία τους στα σημαντικότερα σεμινάρια προπονητών τερματοφυλάκων στον κόσμο, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό ταξίδι της AGA στην Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο ταξίδι της Athens Goalkeepers Academy στην Ισπανία έχει αρχίσει! Από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, επιλεγμένοι τερματοφύλακες από τη Σχολή μας θα βρεθούν στη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να αξιολογηθούν από κορυφαίους συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων η Argolida Goalkeepers School

Με μεγάλη χαρά, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων (ΠΔΤ) την Argolida Goalkeepers School. Η Σχολή του κ. Κώστα Δωρή γίνεται το 5ο επίσημο μέλος του ΠΔΤ και θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε Περισσότερα »
genethlia AGA 10 xronia

Ευχές για τα 10 χρόνια της AGA από 29 σπουδαίους προπονητές! (video)

Χαρά, τιμή, συγκίνηση και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… 29 προπονητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από το εξωτερικό, έστειλαν τις τελευταίες ημέρες στην Athens Goalkeepers Academy τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά, μέσω βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειουργίας!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!