Συνάντηση με τον Πασκάλ Φόρμαν της Βόλφσμπουργκ!

Ο Επικεφαλής Προπονητής της Σχολής μας, κ. Χρήστος Λάμπρου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά σήμερα τον καλό φίλο και προπονητή τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ, Πασκάλ Φόρμαν.

Αφορμή για τη συνάντηση των δυο προπονητών τερματοφυλάκων στάθηκε η παρουσία του Γερμανού στην Αθήνα, λόγω της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του UEFA Europa League.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα του άπτονται του επαγγέλματός τους, να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στη θέση του γκολκίπερ, να θυμηθούν ωραίες στιγμές από την κοινή παρουσία τους στα σημαντικότερα σεμινάρια προπονητών τερματοφυλάκων στον κόσμο, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Athens Goalkeepers Academy: 15 εκπαιδευτικά ταξίδια σε 9 χρόνια για περισσότερους από 250 τερματοφύλακες

Η Athens Goalkeepers Academy προετοιμάζεται για το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023, στη Μαδρίτη. Μία μικρή σύνοψη των πεπραγμένων της No1 ελληνικής Σχολής Τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα, πάντως, αναδεικνύει την επίδρασή της στην εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση των goalkeepers στη χώρα μας.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση οι τερματοφύλακες της AGA το διάστημα 17-23 Απριλίου 2023

Το 16ο εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα η Athens Goalkeepers Academy. Από τις 17 έως τις 23 Απριλίου οι αξιολογημένοι τερματοφύλακες της Σχολής μας θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, για αξιολόγηση από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο.

Διάβασε Περισσότερα »

Στην Ισπανία για αξιολόγηση τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy!

”Ποδαρικό” στο 2023 με μία ακόμη εμπειρία ζωής για τους νεαρούς τερματοφύλακές της κάνει και φέτος η Athens Goalkeepers Academy! Υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής της, κ. Χρήστου Λάμπρου, η αποστολή της Σχολής μας βρίσκεται από σήμερα (3/1) στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα (9/1).

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!