Συνάντηση με τον Πασκάλ Φόρμαν της Βόλφσμπουργκ!

Ο Επικεφαλής Προπονητής της Σχολής μας, κ. Χρήστος Λάμπρου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά σήμερα τον καλό φίλο και προπονητή τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ, Πασκάλ Φόρμαν.

Αφορμή για τη συνάντηση των δυο προπονητών τερματοφυλάκων στάθηκε η παρουσία του Γερμανού στην Αθήνα, λόγω της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του UEFA Europa League.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα του άπτονται του επαγγέλματός τους, να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στη θέση του γκολκίπερ, να θυμηθούν ωραίες στιγμές από την κοινή παρουσία τους στα σημαντικότερα σεμινάρια προπονητών τερματοφυλάκων στον κόσμο, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf