Επαγγελματίας στον Παναιτωλικό ο Κοντογιάννης!

Η Athens Goalkeepers Academy συγχαίρει θερμά τον 18χρονο, Βαγγέλη Κοντογιάννη, για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Παναιτωλικό! Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας επίμονης προσπάθειας ετών.

Αισθανόμαστε περήφανοι που αυτός ο ταλαντούχος τερματοφύλακας φιλοξενήθηκε από τη Σχολή μας κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρινού Camp του 2019 και αξιολογήθηκε από τον Επικεφαλής Προπονητή Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, Μαρκ Μόρις, τον οποίο ως γνωστόν η AGA έφερε στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας.

Μάλιστα, ο Κοντογιάννης ήταν ανάμεσα στους τερματοφύλακες που είχαν αξιολογηθεί κι επιλεχθεί να ταξιδέψουν στη Βρετανία μαζί με την αποστολή της Σχολής μας τον περασμένο Ιανουάριο, για δοκιμαστικά σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Ρέιντζερς! Αυτό αποτελεί σαφές δείγμα της αξίας του, παρότι ο ίδιος επέλεξε τελικά να μην ακολουθήσει, παραμένοντας πιστός στη νυν ομάδα του.

Θερμότατα συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Καραβασίλη, ο οποίος τον εκπαίδευσε άριστα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ο Γ. Καραβασίλης είναι παράλληλα και ιδιοκτήτης της Agrinio Goalkeepers Academy μαζί με τον Κώστα Νικολαΐδη και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους τα τελευταία χρόνια.

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!