Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών στις 27-29 Δεκεμβρίου!

Το κορυφαίο ελληνικό Camp για προπονητές τερματοφυλάκων και τερματοφύλακες, οι οποίοι (τερματοφύλακες) θέλουν να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν ώστε να διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, έρχεται το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο Renti Arena από την Athens Goalkeepers Academy!

Η AGA ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ”Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών Τερματοφυλάκων 2021”, στο οποίο θα συμμετάσχουν ορισμένες από τις κορυφαίες Σχολές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας. Πιο συγκεκριμένα, το ”παρών” στο γιορτινό Camp θα δώσουν η Rizos Goalkeepers Academy από την Καβάλα, η GK Academy από την Κρήτη και η Goalkeeper School Academy από την Ηλεία.

Οι προπονητές των συγκεκριμένων Σχολών, Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Γύπαρης και Ανδρέας Αντωνόπουλος, θα παρουσιάσουν τη δική τους αγωνιστική φιλοσοφία στους GK Coaches οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή, μέσα από ειδικά σεμινάρια. Σε ό,τι αφορά στους ταλαντούχους goalkeepers, όσοι αξιολογηθούν ότι έχουν τα προσόντα, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με τη Σχολή μας στο άμεσο μέλλον για δοκιμαστικά σε ομάδες των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Υπενθυμίζεται ότι η AGA είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που έχει το ”πράσινο φως” από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια – εφόσον κριθούν ικανοί από εμάς – να τούς στέλνει στα προπονητικά κέντρα αυτών των ομάδων για τη 2η φάση της αξιολόγησης.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Το ”Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” θα διεξαχθεί στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46) το τριήμερο 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου, πρωινές ώρες (09:00 – 13:00). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy προκειμένου να κλείσουν θέση, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, λόγω της πιστής τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: τηλεφωνικώς στο (+30) 6939594325 με τον Επικεφαλής της AGA κ. Χρήστο Λάμπρου, με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ RAPID TEST

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο συμμετοχής στο Camp, το οποίο επισυνάπτεται:

Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνητικό rapid τεστ την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Camp (27 Δεκεμβρίου).

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Day 3: Εκπαίδευση και αξιολόγηση από τον Νέλσον Περέιρα στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας και επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2012-2020), Νέλσον Περέιρα (Nelson Pereira), ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 3ης ημέρας (6/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Διάβασε Περισσότερα »

Day 2: Σεμινάρια και αξιολόγηση από τον Τόνι Ντόμπλας στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μπέτις και άμεσος συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas), είχε την… τιμητική του κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας (5/7) του 13ου Goalkeeping Camp & Seminar που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy στο Renti Arena.

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf